90s vibes: Σήμερα κάνουμε ταξίδι στον χρόνο και σε μία θρυλική δεκαετία με τα νύχια μας

Μαρία Ροδίτη
90s vibes: Σήμερα κάνουμε ταξίδι στον χρόνο και σε μία θρυλική δεκαετία με τα νύχια μας
Instagram: @delakclub

Χρώμα – πολύ χρώμα- και ψυχεδέλεια είχαν τα μανικιούρ των 90s. Αλήθεια, θυμάσαι εκείνη την εποχή;

Δεν ξέρω γιατί σήμερα αποφάσισα να σου μιλήσω για τα 90s. Ή μάλλον… ξέρω. Είναι η δεκαετία στην οποία γεννήθηκα και έζησα τα πιο ωραία παιδικά χρόνια. Ανεμελιά, ελευθερία, καμία έγνοια και… πράγματα που η πολύ νέα γενιά αγνοεί παντελώς.

Αν πλησιάζεις τα 30 σίγουρα θυμάσαι τις κασέτες που βάζαμε στο στερεοφωνικό, το internet που δεν λειτουργούσε αν μιλούσες παράλληλα στο τηλέφωνο, τα butterfly clips στα μαλλιά, τα φιλαριστά κουρέματα και, βέβαια, τα έντονα χρώματα. Θυμάμαι ακόμα τη μητέρα μου να με ντύνει με πολύ χρωματιστά ρούχα, να μου φοράει χρωματιστά κοκαλάκια στα μαλλιά και γενικά πολύ χρώμα. Αλλά δεν θα σε παιδέψω άλλο… Εδώ ήρθες για 90s μανικιούρ.

10 σκουρόχρωμα βερνίκια νυχιών για να δωρίσεις στις γυναίκες της ζωής σου

Και τα 90s μανικιούρ είχαν πολύ χρώμα και ψυχεδελικά μοτίβα

Όπως, λοιπόν, είχαν πολύ χρώμα τα ρούχα και αξεσουάρ τη δεκαετία του ’90, έτσι είχαν και τα νύχια. Και επειδή ακριβώς η συγκεκριμένη εποχή έχει κάνει τα τελευταία χρόνια comeback στη μόδα και την ομορφιά, αποφάσισα να τη δούμε μαζί αυτήν την Παρασκευή εστιάζοντας στα nail art.

https://www.instagram.com/p/CoZq1pmoVdi

Ψυχεδελικά και αφηρημένα σχέδια, color blocking συνδυασμοί που ίσως να μην είχες σκεφτεί ότι μπορεί να ταιριάξουν, τρελά combos σε nail art και άλλα πολλά θα δεις στην παρακάτω gallery. Πιες, λοιπόν, τον μεσημεριανό καφέ σου, κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα του γραφείου σου, κάνε ένα διάλειμμα και ξεκίνα να σκρολάρεις για να πάρεις ιδέες για το μανικιούρ του ΣΚ.

Είμαι σίγουρη πως τα παρακάτω nail art θα σου θυμίσουν τα παιδικά κι εφηβικά σου χρόνια, τότε που όλα ήταν πολύ αθώα, πολύ διαφορετικά και πολύ πιο όμορφα. Ναι, η φάση είναι #nostalgicmood και ευχόμαστε να παρασυρθείς μαζί μας.

Καλό και πολύχρωμο ΣΚ, girl!