Από minimal μέχρι extravagant αυτά είναι τα 10 πιο κομψά μανικιούρ για κοντά νύχια

Μαρία Ροδίτη
Από minimal μέχρι extravagant αυτά είναι τα 10 πιο κομψά μανικιούρ για κοντά νύχια

Μονοχρωμία, πολυχρωμία, απλά και περίπλοκα σχέδια. Οι καλύτερες ιδέες για το νέο nail art σου σε κοντά νύχια.

Η έμπνευση και τα nail art δεν σταματούν ποτέ. Ευτυχώς, υπάρχει το Instagram που είναι ανεξάντλητη πηγή ιδεών για όλα τα γούστα. Γιατί εκεί θα βρεις από τα πιο minimal και κομψά μέχρι τα πιο extravagant μανικιούρ που ούτε καν φανταζόσουν. Και για κάθε μήκος στα νύχια.

Σήμερα αποφάσισα, βέβαια, να εστιάσουμε στα νύχια που κατ’ εμέ είναι ultra chic και που δεν είναι άλλα από τα κοντά. Τα κοντά νύχια είναι πάντα in fashion, είναι εντυπωσιακά και -πίστεψέ με- μπορείς να κάνεις τα πάντα πάνω τους. Ό,τι σχέδιο έχεις φανταστεί.

Το «κλειδί» για ένα μανικιούρ με διάρκεια δεν είναι μόνο το topcoat

10 nail art για κοντά νύχια

Μπορεί τη φετινή σεζόν να έχουν έρθει στο προσκήνιο τα squoval νύχια, δηλαδή αυτά που «παίζουν» ανάμεσα στο τετράγωνο και το οβάλ, όμως τα κοντά νύχια δεν θα «πεθάνουν» ποτέ. Είναι all-time classic επιλογή και πολύ βολική, αν μας ρωτάς.

Βλέπεις, τα κοντά νύχια βολεύουν στην καθημερινότητα. Ας μη γελιόμαστε, με μακριά νύχια καμία δεν μπόρεσε να ανοίξει με ευκολία το αναψυκτικό, ούτε και να κάνει στο πι και φι δουλειές του σπιτιού. Τα μακριά νύχια είναι ένα μικρό βάσανο και πρέπει να το παραδεχθείς. Τα κοντά, ωστόσο, εκτός από super chic, διευκολύνουν παντού.

Αν σου αρέσουν κι εσένα ή αν σκέφτεσαι να τα δοκιμάσεις, δεν έχεις παρά να δεις την παρακάτω gallery. Μετά από ατελείωτο scrolling στο Instagram βρήκα 10 τέλεια μανικιούρ για κοντά νύχια, που αξίζει να τολμήσεις. Ανακάλυψέ τα και μην ξεχάσεις τα screenshots.

Ποια θεωρούνται κοντά νύχια

Αφού είδες τα υπέροχα nail art, ας κάνουμε μια διευκρίνιση και ας ορίσουμε τι είναι ακριβώς τα κοντά νύχια.

Τα κοντά νύχια δεν μπορούν να είναι stiletto, μυτερά, αλλά ούτε και αμυγδαλωτά. Μπορούν να είναι, όμως, μόνο τετράγωνα και οβάλ και αυτό γιατί δεν έχουν μήκος για να αποκτήσουν άλλο στυλ.