10 κομψά μανικιούρ για αμυγδαλωτά νύχια

Μαρία Ροδίτη
10 κομψά μανικιούρ για αμυγδαλωτά νύχια

Το αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια είναι ανάμεσα στις top τάσεις. Πάρε όλο το nail inspo που χρειάζεσαι εδώ και τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι τα κοντά μου νύχια δεν τα αποχωρίζομαι με τίποτα. Νιώθω ότι ταιριάζουν στο στυλ και την ιδιοσυγκρασία μου, με βολεύουν στην καθημερινότητά μου και ό,τι γενικά με κάνει να αισθάνομαι καλά δεν το πειράζω.

Δεν θα σου πω, όμως, ψέματα. Είναι πολλές οι φορές που έχω ζηλέψει τα κορίτσια που αντέχουν με μακριά νύχια και κυρίως εκείνες που έχουν αμυγδαλωτά. Δεν ξέρω… Μου φαίνονται πολύ κομψά, πολύ θηλυκά και «έτοιμα» να κάνεις ό,τι θέλεις πάνω τους. Από το πιο απλό σχέδιο μέχρι το πιο extravagant nail art. Έπειτα, λοιπόν, από μεγάλη πίεση της κολλητής, αποφάσισα σήμερα να απευθυνθώ σε εσένα που λατρεύεις τα almond shape nails και να σου δώσω όλο το inspo που χρειάζεσαι.

Από minimal μέχρι extravagant αυτά είναι τα 10 πιο κομψά μανικιούρ για κοντά νύχια

Τι είναι τα αμυγδαλωτά νύχια και σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν

Τα αμυγδαλωτά νύχια – όπως το λέει και το όνομά τους – έχουν το σχέδιο του αμυγδάλου και κολακεύουν πολύ τα δάχτυλα. Στην ουσία, δείχνουν πιο λεπτά και μακριά τα δάχτυλα, οπότε αν τα δικά σου είναι κάπως κοντά και πιο χοντρά, αυτό είναι το σχήμα που πρέπει να κάνεις.

https://www.instagram.com/p/ClljO9xh-tv

Τώρα, από εσένα εξαρτάται το μάκρος των νυχιών. Αν θέλεις θα τα κάνεις πιο μακριά, αν όχι, μπορείς να τα αφήσεις και πιο κοντά, πάντα σε αμυγδαλωτό σχήμα.

Αμυγδαλωτό… nail inspo

Και στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 τέλεια nail art για αμυγδαλωτά νύχια. Μανικιούρ σε πιο έντονες αποχρώσεις – ό,τι πρέπει για την άνοιξη- αλλά και nude, για εσένα που λατρεύεις τις κλασικές αξίες. Σχέδια ιδιαίτερα περίπλοκα κι άλλα πιο minimal, πραγματικά για όλα τα γούστα. Άντε, ξεκίνα το scroll και μην ξεχάσεις τα screenshots.