Η κίνηση «matte» της Κατερίνας Καινούργιου για να αναβαθμίσει το μαύρο μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Η κίνηση «matte» της Κατερίνας Καινούργιου για να αναβαθμίσει το μαύρο μανικιούρ

Ναι μεν η Κατερίνα Καινούργιου διάλεξε ένα all-time classic μανικιούρ, αλλά το πήγε ένα level παραπέρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι mani lover και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Δεν υπάρχει περίπτωση, δηλαδή, να τη δεις με απεριποίητα άκρα και, μάλιστα, η παρουσιάστρια επιλέγει κυρίως τις πιο hot τάσεις στα nail art της.

Λίγο πριν πούμε «αντίο», λοιπόν, στον τελευταίο μήνα του χειμώνα, η 37χρονη διάλεξε το απόλυτο χρώμα για το μανικιούρ της: το μαύρο. Όχι, όμως, στην κλασική του εκδοχή, αλλά updated σε ματ εφέ.

#GreenNails: Η Μαντώ Γαστεράτου με το πιο elegant μονοχρωματικό μανικιούρ του χειμώνα

Το matte μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

Με ένα Insta Story η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε στους followers της το νέο της μανικιούρ. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina έκανε total μαύρο mani, αλλά όχι κλασικό. Επέλεξε τη matte εκδοχή του, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα το nail look της.

katken_matte_nyxia.jpg

Το ματ μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

Όπως βλέπεις, η Κατερίνα δεν πρόσθεσε κανένα σχέδιο στα νύχια της επιλέγοντας την απόλυτη μονοχρωμία σε matte εκδοχή. Όσο για το σχήμα; Διατήρησε το αμυγδαλωτό-stiletto που έχει έτσι κι αλλιώς το τελευταίο διάστημα.

katken_nyxi.jpg

Matte nails inspo

Τα matte nails είναι μια edgy επιλογή, αλλά αν είσαι δυναμική και σου αρέσει να τολμάς, μπορείς να τα δοκιμάσεις. Και όχι μόνο στην απόλυτη μονοχρωμία. Μπορείς να κάνεις matte μανικιούρ και με σχέδια.

Στην παρακάτω gallery θα δεις 5 ιδέες για να είσαι πανέτοιμη στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου. Τα screenshots μην ξεχάσεις.