Σήμερα «πετάμε» στα σύννεφα με 10 πολύ κομψά cloud nail art

Μαρία Ροδίτη
Σήμερα «πετάμε» στα σύννεφα με 10 πολύ κομψά cloud nail art

Οι pastel αποχρώσεις είναι hot την άνοιξη και μπορείς να τις εντάξεις στο μανικιούρ σου λίγο εναλλακτικά. Πώς; Με την τάση των cloud nails.

Αν είσαι ονειροπόλα, αν σου αρέσει να «πετάς» στα σύννεφα και να δημιουργείς σκηνικά και εικόνες με τη φαντασία σου, η τάση των cloud nails είναι για εσένα. Και να μην είσαι αυτός ο άνθρωπος, όμως, αν απλά λατρεύεις τις pastel αποχρώσεις, πάλι το συγκεκριμένο nail art θα σου αρέσει.

Γιατί; Διότι είναι κομψό, είναι διακριτικό και κολακεύει κάθε σχήμα νυχιών. Είτε, δηλαδή, έχεις αμυγδαλωτά, είτε κοντά τετράγωνα, είτε μακριά stiletto, με τα cloud nails δεν θα βγεις χαμένη. Έτοιμη, λοιπόν, για cloud nail inspo;

Η Βάσια Κωσταρά βρήκε τη λεπτομέρεια που κάνει κάθε nude μανικιούρ πιο ενδιαφέρον

Ας «πετάξουμε» στα σύννεφα με 10 cloud μανικιούρ

Ο Tom Bachik είναι celebrity nail artist και αγαπημένος της Selena Gomez και της Jennifer Lopez. Ο καλλιτέχνης λατρεύει τα cloud nails και τα δημιουργεί πολλές φορές στα νύχια των διάσημων πελατισσών του. Και, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο, είναι ακριβώς όπως ακούγονται.

https://www.instagram.com/p/CpS0V0Wgv-A

Πρόκειται για μανικιούρ εμπνευσμένα από τον ουρανό σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, με τα λευκά σύννεφα να «κάθονται» άλλοτε πάνω σε nude και μπλε βάσεις, θυμίζοντας μπλοκ ακουαρέλας. Και στην παρακάτω gallery, τα 10 cloud nails που συγκέντρωσα για σένα, θα σου επιβεβαιώσουν όλα τα παραπάνω. Ότι μιλάμε, δηλαδή, για αιθέρια, soft και ορισμένες φορές λίγο μουντά μανικιούρ.

Κι αν θέλεις να κάνεις μόνη σου cloud nails; Μπορείς!

Σαν πρώτη εικόνα ίσως τα cloud nails να σου φαίνεται δύσκολο να πραγματοποιηθούν από εσένα. Κι όμως, δεν είναι. Αρκεί να διαλέξεις το χρώμα-βάση του μανικιούρ σου, να βάψεις τα νύχια και μετά να ασχοληθείς με τα σύννεφα.

Για να κάνεις, λοιπόν, τα σύννεφα- όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο- θα χρειαστείς ένα λευκό βερνίκι και ένα λεπτό πινέλο. Παίρνοντας με το πινέλο λίγη ποσότητα από το λευκό βερνίκι θα δημιουργήσεις πάνω στα νύχια σύννεφα, χωρίς να σε νοιάζει η ακρίβεια και η λεπτομέρεια. That’s it!