10 κομψά μανικιούρ για τις νύφες της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
10 κομψά μανικιούρ για τις νύφες της άνοιξης

Bride to be, ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις -εκτός από το νυφικό- και με το μανικιούρ σου.  

Μπορεί το νυφικό να είναι το Α και το Ω για κάθε νύφη στον γάμο της, όμως και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες στην εμφάνιση μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τι εννοώ; Ότι και το μακιγιάζ και τα μαλλιά και τα νύχια παίζουν ρόλο. Και στα νύχια θα σταθούμε σήμερα.

Αλήθεια έχεις σκεφτεί τι nail art θα κάνεις για την ημέρα του γάμου σου ή το έχεις αφήσει πάνω στη μανικιουρίστ σου; Ξέρεις πόσες μέρες πριν ντυθείς νύφη πρέπει να κάνεις μανικιούρ ή δεν έχεις ιδέα; Μη σκας, όλες οι απορίες εδώ θα σου λυθούν και μαζί με όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρεις θα δεις και 10 τέλεια νυφικά μανικιούρ. Έτοιμη;

Σήμερα «πετάμε» στα σύννεφα με 10 πολύ κομψά cloud nail art

Πόσες μέρες πριν τον γάμο πρέπει να κάνεις μανικιούρ;

Όπως θέλεις να είναι fresh το χτένισμα και το μακιγιάζ σου την ημέρα του γάμου, το ίδιο επιθυμείς και για το μανικιούρ. Δεν γίνεται, όμως, να το κάνεις τη μέρα που παντρεύεσαι. Θα καθυστερήσεις πολύ.

https://www.instagram.com/p/CqFxSysDN1E

Η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις προγραμματίσει το νυφικό μανικιούρ 3 μέρες πριν τον γάμο, ώστε τα πετσάκια να είναι καθαρά και περιποιημένα. Και, βέβαια, να επιλέξεις ημιμόνιμο μανικιούρ ή gel, ώστε να μην υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να χαλάσουν τα νύχια σου.

Τι αποχρώσεις να επιλέξεις

Αν θέλεις να είσαι μια κομψή νύφη, πρέπει να επιλέξεις κι ένα minimal μανικιούρ. Για αυτό, όπως προτείνουν οι nail experts, καλό είναι να κινηθείς σε ουδέτερους τόνους, όπως οι nude και οι γαλακτερές αποχρώσεις, με λαμπερό φινίρισμα.

https://www.instagram.com/p/CqFdKKIh23_

Μπορείς, βέβαια, αν θέλεις λίγο χρώμα, να επιλέξεις ένα baby pink μανικιούρ για να κάνεις τη διαφορά. Και- εννοείται- ότι το γαλλικό μανικιούρ με τη λευκή γραμμή παραμένει πάντα μια all-time classic επιλογή. Να μη λέμε τα αυτονόητα.

Wait! Στην gallery θα βρεις 10 τέλεια νυφικά μανικιούρ για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.