Η Μαρία Κορινθίου και η κόρη της Ισμήνη στο nail bar με τα πιο διαχρονικά μανικιούρ ever

Μαρία Ροδίτη
Η Μαρία Κορινθίου και η κόρη της Ισμήνη στο nail bar με τα πιο διαχρονικά μανικιούρ ever

Μαμά και κόρη πήγαν για μανικιούρ κάνοντας κλασικές και κομψές επιλογές για τα νύχια τους.

Η Μαρία Κορινθίου με την κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη, έχουν μια σχέση λατρείας. Δεν είναι απλά μαμά και κόρη, αλλά οι δυο τους είναι οι καλύτερες φίλες, που προσπαθούν να περνούν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Είτε αυτό σημαίνει να βγουν παρέα για μια βόλτα, είτε να κάνουν τα beaute τους.

Όπως ακριβώς συνέβη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε και η ηθοποιός με την κόρη της επισκέφθηκαν γνωστό nail bar των βορείων προαστίων για το μανικιούρ τους. Η Μαρία και η Ισμήνη έκαναν all time classic επιλογές για τα νύχια τους υπενθυμίζοντάς μας για ακόμη μια φορά ότι το απλό και διαχρονικό είναι πάντα και το πιο κομψό.

Σήμερα «πετάμε» στα σύννεφα με 10 πολύ κομψά cloud nail art

Τα κλασικά μανικιούρ της Μαρίας Κορινθίου και της Ισμήνης Αϊβάζη

Mirror selfie έβγαλε η Ισμήνη Αϊβάζη με τη μαμά της, Μαρία Κορινθίου, δείχνοντας τα νέα μανικιούρ της. Η 14χρονη επέλεξε την τάση των milk white nails, δηλαδή νύχια σε γαλακτερή απόχρωση, ενώ η ηθοποιός μαμά της, έκανε κατακόκκινο μανικιούρ.

korinthiou_kori_nyxia.jpg

Τα μανικιούρ της Μαρίας Κορινθίου και της κόρης της, Ισμήνης Αϊβάζη.

Μαμά και κόρη είπαν «ναι» σε πολύ διαχρονικές επιλογές υπενθυμίζοντάς μας την αξία τους. Όσο για το σχήμα νυχιών; Και οι δύο έκαναν κοντά και τετράγωνα νύχια αναδεικνύοντας έτσι και τα δάχτυλα, αλλά και το χρώμα που διάλεξαν.

Λίγο ακόμα nail inspo; Ε, ναι!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τα milk white nails που έκανε η Ισμήνη Αϊβάζη είναι μια τάση που την τελευταία 5ετία προτείνεται από πολλές nail artists τόσο κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς -γιατί δεν έχει εποχή- όσο και σε νύφες. Κι αυτό, γιατί η συγκεκριμένη γαλακτερή απόχρωση συνδυάζεται με τα πάντα και δεν έχει απολύτως κανέναν περιορισμό. Άσε που για μια έφηβη 14 ετών, όπως η Ισμήνη, είναι μια τέλεια και πολύ διακριτική επιλογή. Δεν «φωνάζει», δεν βγάζει μάτι. Είναι ό,τι καλύτερο για ένα κορίτσι που τώρα ξεκινά να περιποιείται τα νύχια του. Όσο για το κόκκινο της μαμάς της; Είναι το απόλυτο, το πιο sexy και ταυτόχρονα κομψό που μπορεί να επιλέξει μια γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/CWajzx9I30I

Η Μαρία με την Ισμήνη επέλεξαν την απόλυτη μονοχρωμία. Αν, ωστόσο, εσύ θέλεις να δοκιμάσεις σε αυτές τις αποχρώσεις κάποιο ξεχωριστό nail art, μπορείς. Και στην παρακάτω gallery θα πάρεις αρκετές ιδέες.