10 pastel μανικιούρ για να ξεκινήσει με χρώμα ο Απρίλιος

Μαρία Ροδίτη
10 pastel μανικιούρ για να ξεκινήσει με χρώμα ο Απρίλιος

Baby blue και baby pink μανικιούρ, nail art σε μπανανί και mint αποχρώσεις θα φέρουν αέρα άνοιξης στα looks σου.

Ο Απρίλιος μπήκε με λίγη συννεφιά και με καιρό περίεργο για τα δεδομένα της εποχής, αλλά αυτό δεν θέλω καθόλου να σε πτοήσει. Η άνοιξη είναι εδώ και μαζί της και τα υπέροχα χρώματά της. Τόσο στη φύση όσο και στη μόδα.

Και μιας που λέμε για μόδα θα σε πάω στις pastel αποχρώσεις, που τέτοια εποχή πάντα έχουν την τιμητική τους. Αλήθεια, δεν έχεις μπει σε πειρασμό να δοκιμάσεις baby blue και baby pink outfits, ή μανικιούρ σε μπανανί και mint green αποχρώσεις; Εγώ μπήκα ήδη και για αυτό το τελευταίο nail art μου είναι σε παστέλ γαλάζιο. Σκέφτηκα, λοιπόν, να παρακινήσω κι εσένα και να σου δείξω τα πιο elegant pastel μανικιούρ, που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στο Instagram.

Don’t panic! Μπορείς να κολλήσεις το σπασμένο νύχι σου με ένα φακελάκι τσάι – δες πώς

Pastel nails inspo

Pastel μανικιούρ μπορείς να κάνεις σε πολλές εκδοχές. Στην απόλυτη μονοχρωμία, αλλά και σε κλασικά ή πιο εξεζητημένα nail art. Μία από τις πιο chic επιλογές που έχεις είναι το γαλλικό μανικιούρ και η γραμμή σε pastel απόχρωση, αλλά και τα floral manis.

Επιπλέον, μια super chic λύση είναι και τα multi culti μανικιούρ. Δηλαδή, μανικιούρ με διαφορετικές pastel αποχρώσεις στο κάθε νύχι, αλλά και με συνδυασμό σχεδίων. Στην gallery θα δεις 10 τέλεια pastel nail art για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Pastel βερνίκια έχεις;

Αν είσαι fan των pastel μανικιούρ, αλλά σου αρέσουν τα DIY manis, μπορείς να βάψεις μόνη σου τα νύχια σου. Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 τέλεια βερνίκια στις πιο cool αποχρώσεις της άνοιξης, που θα πάνε το nail art σου σε άλλο level.

Κι αν σκέφτεσαι εάν το pastel mani είναι ιδανικό για το Πάσχα, η απάντηση είναι ναι. Δεν είναι απλά ιδανικό… Είναι μία από τις πιο elegant επιλογές που μπορείς να κάνεις.