10 floral μανικιούρ για να φέρεις την άνοιξη στα νύχια σου

Μαρία Ροδίτη
10 floral μανικιούρ για να φέρεις την άνοιξη στα νύχια σου

Το floral pattern είναι παντού αυτήν την εποχή και ήρθε η ώρα να το φέρεις και στο nail art σου.  

Τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι για τις διακοπές του Πάσχα στον τόπο καταγωγής μου και έχω ενθουσιαστεί που όλα γύρω μου είναι ανθισμένα. Καταπράσινα λιβάδια, μοσχοβολιστοί και πολύχρωμοι κήποι σε κάθε σπίτι. Μια πραγματική όαση.

Κάπως έτσι σκέφτηκα… Γιατί- αφού όλα γύρω μας είναι ανθισμένα, τα λουλούδια μοσχοβολάνε και φύση είναι στα καλύτερά της-, γιατί λοιπόν να μη φέρουμε την άνοιξη και στα νύχια μας; Το floral pattern είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και ήρθε η ώρα να το βάλεις και στο μανικιούρ σου. Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Brown is the new black: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο cool καφέ μανικιούρ

Τα 10 πιο fashionable floral μανικιούρ είναι εδώ

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει για εσένα τα 10 πιο κομψά και funky συγχρόνως floral μανικιούρ που βρήκα, κάνοντας ατέλειωτο σκρολάρισμα στο Instagram. Οι ιδέες είναι πάρα πολλές.

https://www.instagram.com/p/CqV995_vUKB

Μπορείς να «παίξεις» με total floral σε όλο το μανικιούρ ή να χρησιμοποιήσεις λουλουδάκια ως σχέδιο μόνο σε μερικά δάχτυλα των χεριών σου. Οι αποχρώσεις, επίσης, που βρήκα είναι για κάθε γούστο. Σου αρέσουν τα πολύ έντονα και φωτεινά χρώματα; Είσαι πιο minimal και προτιμάς τις nude αποχρώσεις; Ο mani guide που ετοίμασα για σένα τα έχει όλα. Ώρα για scroll, λοιπόν!

Δεν τελειώσαμε…

Αν είσαι nail addict και σου αρέσει να ασχολείσαι, μπορείς μόνη σου να φτιάξεις το πιο chic floral μανικιούρ. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις βήμα-βήμα πώς να κάνεις daisy nails, δηλαδή νύχια με μαργαρίτες.

Πρόκειται για την πιο εύκολη εκδοχή του λουλουδάτου μανικιούρ και τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής: nude βερνίκι ως βάση, λευκό και κίτρινο βερνίκι για τις μαργαρίτες, αλλά και ένα λεπτό πινελάκι για να τις σχηματίσεις. That’s it! Καλή επιτυχία!

https://www.instagram.com/p/CqyZZg0gI8n