Runway inspo: Το '90s grunge look από την πασαρέλα του Coach που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο

Ευαγγελία Αλπίδου
Runway inspo: Το '90s grunge look από την πασαρέλα του Coach που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες. Δες πώς θα το πετύχεις κι εσύ...

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης μόλις ξεκίνησε! Είσαι έτοιμη να κρατήσεις πολλές-πολλές σημειώσεις για όλα τα trends που θα κυριαρχήσουν τη νέα χρονιά; Μην αγχώνεσαι... Γι' αυτό είμαι εγώ εδώ! Για να σε ενημερώνω πρώτη και να βλέπουμε μαζί όλα τα beauty trends που θα χαρίσουν στην εμφάνισή σου, αυτό το extra touch. Σήμερα είναι Παρασκευή -η αγαπημένη μου μέρα- αν δεν έχεις ήδη κανονίσει κάτι, το weekend είναι όλο μπροστά σου για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μέσα από το runway του αμερικάνικου brand, Coach, ξεχώρισα ένα super grunge μακιγιάζ το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα αγαπημένα '90s.

6 nude παλέτες σκιών για να πετύχεις το απόλυτο μακιγιάζ του φθινοπώρου

Το μακιγιάζ που έρχεται ανανεωμένο από τα '90s

Coach-bks-S24-020.jpg

Για να πετύχεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ, πρέπει να δώσεις έμφαση στο βλέμμα. Οι γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις (όπως είναι η χρωματική παλέτα του φθινοπώρου) είναι αυτές που πρωταγωνιστούν σε όλο το μακιγιάζ. Τα nude χρώματα ταιριάζουν τέλεια σε όλους τους τόνους του δέρματος, ενώ αναδεικνύουν με τον ίδιο τρόπο, το χρώμα των ματιών. Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ θα χρειαστείς γήινες eyeshadows με glitters. Μη φοβηθείς γι' αυτό το ιριδίζον εφέ που θα δημιουργηθεί πάνω από το κινητό βλέφαρο, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά και δίνει λάμψη στο μακιγιάζ.

3 χτενίσματα & 3 μακιγιάζ για εσένα που είσαι καλεσμένη σε γάμο τον Σεπτέμβρη

Coach-bks-S24-021.jpg

Η βάση είναι clean χωρίς πολλές στρώσεις makeup, ενώ το ρουζ πρωταγωνιστεί, επίσης, πάνω στα ζυγωματικά, κάνοντας τα να φαίνονται ροδοκοκκινισμένα από τον ήλιο, όπως τους καλοκαιρινούς μήνες. Τέλος, τα χείλη φαίνονται φυσικά, ζουμερά και απίστευτα glossy. Για να πετύχεις juicy φυσικά χείλη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα lip oil που χαρίζει extra φυσικό όγκο. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ, είναι ένα από τα αγαπημένα μου, γιατί μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τον πιο όμορφο και φυσικό τρόπο.
Extra tip: Ποτέ μην αφήνεις τα φρύδια σου στο έλεος τους... Τα φρύδια είναι η εικόνα όλου του προσώπου. Φρόντισε να είναι πάντα περιποιημένα, ακόμη κι αν δεν φοράς ίχνος μακιγιάζ.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά beauty items, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το συγκεκριμένο '90s grunge look.