XL πλεξούδα & φιόγκος στα μαλλιά, η Zendaya ακολουθεί τις τάσεις της άνοιξης

Ευαγγελία Αλπίδου
XL πλεξούδα & φιόγκος στα μαλλιά, η Zendaya ακολουθεί τις τάσεις της άνοιξης

(Photo by Mike Marsland/WireImage)

Το γλυκό, ροδαλό χρώμα που πρωταγωνιστούσε στο μακιγιάζ είναι η hot τάση στα ανοιξιάτικα natural makeup looks. 

Η Zendaya, έχει ανακηρυχθεί ως η απόλυτη βασίλισσα του red carpet. Κάθε φορά που πλησιάζει ένα κοσμικό γεγονός, ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς είναι alert, για να δει τα εντυπωσιακά looks με τα οποία κλέβει κάθε φορά τις εντυπώσεις. Η Zendaya, δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ! Αυτή τη φορά, στις πρεμιέρες της νέας ταινίας Challengers, που πρωταγωνιστή η νεαρή ηθοποιός, μας ταξιδεύει στο χώρο του δημοφιλούς αθλήματος, του τένις, το οποίο ενσωματώνει μαζί με το στυλίστα, Law Roach, και στα outfits της.

zendaya-(1).jpg

Photo: Instagram/@jonathananderson

Τα δύο trends που συνδύασε η Zendaya

Από εχθές, το γύρω του διαδικτύου κάνει η εμφάνισή της Zendaya στο red carpet στην πρεμιέρα της ταινίας Challengers, στο Λονδίνο. Για άλλη μία φορά βλέπουμε τη Zendaya να μπλέκει το athleisure style με το coquette trend, δύο από τα μεγαλύτερα trend των τελευταίων χρόνων. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με πούλιες του σχεδιαστή Thom Browne, το οποίο είχε επάνω σχεδιασμένες μικρές ρακέτες. Το φόρεμα είχε ψηλό γιακά ο οποίος αγκάλιαζε τον λαιμό της, ενώ η πλάτη από πίσω ήταν ανοιχτή μέχρι τη μέση. Γενικά, το φόρεμα από την κορυφή ως τα νύχια είχε τις πιο όμορφες λεπτομέρειες... Η ζώνη με τον φιόγκο στη μέση, αλλά και το άνοιγμα στους μηρούς και τη διχτυωτή, πλισέ λεπτομέρεια με το λευκό, μαύρο και κόκκινο τελείωμα δημιουργούσαν μία super ενδιαφέρουσα εικόνα.

The Queen's Experts: Γιατί η ενυδατική και η κρέμα ματιών πρέπει να εφαρμόζονται πριν το μακιγιάζ

Britain Challengers Premiere

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Το coquette beauty look της

Ως beauty addicts, δεν γινόταν να μην προσέξουμε το εντυπωσιακό beauty look της. Ένας λευκός big bow ήταν στην κορυφή του κεφαλιού και στόλιζε την XL πλεξούδα με τα κατάξανθα μαλλιά της. Ο φιόγκος είναι το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της χρονιάς. Τον έχουμε δει να κυριαρχεί στα catwalks και τα red carpets της σεζόν, ενώ είναι το hero piece στα χτενίσματα των it girls.

Britain Challengers Premiere

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Η Zendaya, ολοκλήρωσε το coquette hairstyle με ένα ανοιξιάτικο μακιγιάζ σε cherry αποχρώσεις. Οι σκιές στα μάτια και το ρουζ στα ζυγωματικά είχαν ένα γλυκό, ροδαλό χρώμα το οποίο σε συνδυασμό με τις έντονες γωνίες δημιουργούσε ένα ηλιοκαμένο natural makeup look. Αυτό που φώτιζε όμως το μακιγιάζ της ήταν η εκρηκτική cherry απόχρωση των χειλιών της.

Glazed donut ή Milky white; Όλες οι αποχρώσεις για καθαρό manicure ιδανικό για κάθε επιδερμίδα

https://www.instagram.com/reel/C5lyR3es8V_/

Οι κορδέλες και οι φιόγκοι στα μαλλιά, οι πλεξούδες και οι αποχρώσεις στο μακιγιάζ που θυμίζουν τα αγαπημένα μας φρούτα, είναι από τις hot τάσεις των τελευταίων χρόνων. Η νεαρή ηθοποιός, ενημερώνεται και ακολουθεί πάντα τα trends, προσαρμόζοντάς τα πάντα στη δική της κομψή αισθητική. Είναι αναμφίβολα το δικό μας girl crush!

Αν σου αρέσει κι εσένα η Zendaya, μπορείς να μάθεις όλα τα beauty secrets, εδώ (σου παραθέτω το link του άρθρου) που κάναμε για τη νεαρή ηθοποιός στη στήλη μας, του Girl Crush.

Η Zendaya περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την πιο καλοκαιρινή απόχρωση στα μαλλιά της