Αν ψάχνεις κραγιόν στην απόχρωση του ροζ κουφέτου, η Βίκυ Καγιά βρήκε το ιδανικό

Ευαγγελία Αλπίδου

Αυτή η απαλή απόχρωση ταιριάζει τέλεια σε σκουρόχρωμες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ.

Η Βίκυ Καγιά, είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που φημίζεται για την pure ομορφιά και το φινετσάτο στιλ της. Στην καθημερινότητά της επιλέγει casual σύνολα, με wide leg παντελόνια, t-shirt και sneakers, τα οποία αποπνέουν μία ανεπιτήδευτη και coolness αισθητική. Επίσης, δεν θα τη δεις ποτέ με έντονο μακιγιάζ, αντιθέτως, της αρέσουν οι clean βάσεις και οι natural, ροζ απαλές αποχρώσεις, οι οποίες αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Βέβαια, την έχουμε δει και με κόκκινο φλογερό κραγιόν το επιλέγει κυρίως στις glam εξόδους της.

https://www.instagram.com/p/C5GQr6lohaA/

Ροζ κουφέτο: είναι η απόχρωση της άνοιξης

Μπορεί τους προηγούμενους μήνες να επιλέγαμε στα κραγιόν τις σκούρες και βαθιές αποχρώσεις, όπως το αγαπημένο βουργουνδί, αλλά την άνοιξη οι παστέλ αποχρώσεις είναι η Νο1 επιλογή. Η Βίκυ Καγιά βρήκε το κραγιόν της άνοιξης! Μία γλυκιά απόχρωση που θυμίζει το απαλό, ροζ χρώμα που έχει το κουφέτο. Ναι, το γλύκισμα που τρώμε στις μπομπονιέρες σε γάμους.

434823176_389405947332648_3725065873115529884_n.jpg

Η Zendaya περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την πιο καλοκαιρινή απόχρωση στα μαλλιά της

Εκτός από το απαλό ροζ κραγιόν, όλο το μακιγιάζ ήταν σε γήινες αποχρώσεις με ένα απαλό, καφετί smokey eyes το οποίο αναδείκνυε το ανοιχτό καστανό χρώμα των ματιών της. Καλοσχηματισμένα τοξωτά φρύδια και ροδαλά ζυγωματικά ολοκλήρωναν τέλεια το ανοιξιάτικο beauty look της.

434984084_3724788551115803_2608685486647998438_n.jpg

Πίσω από το natural makeup βρίσκεται η makeup artist, Δήμητρα Καραβαγγέλη. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα στο μακιγιάζ της, ήταν τα ζουμερά, ροζ χείλη που μαζί με το χαμόγελό της φώτιζαν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Η Δήμητρα, μέσα από ένα στόρι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μαζί μας το κραγιόν με το οποίο χρωμάτισε τα χείλη της αγαπημένης Βίκυς Καγιά. Το κραγιόν, λοιπόν, που χρησιμοποίησε είναι το Lip Power 108, του οίκου Armani Beauty.

ARMANI-POWER-LIP-108.png

ARMANI BEAUTY, POWER LIP 108

Αυτή η απαλή απόχρωση ταιριάζει τέλεια σε σκουρόχρωμες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά makeup looks. Αν, λοιπόν, θες ένα κραγιόν που μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ, η απόχρωση του ροζ κουφέτου είναι ιδανική για εσένα. Να είσαι σίγουρη πως θα σε συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι και θα σου χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις.

8 αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες που χαρίζουν ματ αποτέλεσμα