DIY Time! Λάδι σώματος με glitter για να πετύχεις το απόλυτο sexiness του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Λάδι σώματος με glitter για να πετύχεις το απόλυτο sexiness του καλοκαιριού
Instagram: leoniehanne

Απογείωσε κάθε εμφάνιση με μαγιό, shorts ή mini φούστα απλώνοντας στην επιδερμίδα σου λάδι με glitter!

Καλή η ενυδατική κρέμα και το body butter, αλλά όταν ζητάς από το συνολικό look σου αυτό το κάτι παραπάνω, όταν θες να βγεις το βράδυ για μια βόλτα στο νησί και να απογειώσεις τη mini φούστα και το off shoulder top σου, άλλο είναι το item που χρειάζεσαι. Για τι μιλώ τόση ώρα; Μα, φυσικά, για το λάδι σώματος με glitter.

Κάν’ το εικόνα! Μόλις έχεις γυρίσει από το μπάνιο στη θάλασσα, κάνεις ντους κι ετοιμάζεσαι να βγεις για το βραδινό ποτάκι στο νησί. Φοράς το mini φόρεμά σου και θέλεις να λάμπεις - διακριτικά πάντα – από την κορυφή ως τα νύχια. Το λάδι σώματος με glitter είναι μονόδρομος και μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Δεν χρειάζεται ούτε καν να ξοδευτείς.

10 λάδια σώματος με glitter για hot εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το DIY λάδι σώματος με glitter

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το λάδι σώματος με glitter είναι τα εξής:

Σπασμένη σκιά με glitter

1 φλιτζανάκι του καφέ baby oil

https://www.instagram.com/p/Cd6EZm9jBt2

Ανακάτεψε σε ένα μπολ τα δύο υλικά και… έτοιμο το λάδι σώματος με glitter! Μπορείς να το αποθηκεύσεις σε ένα μπουκαλάκι και είτε με το χέρι σου να το απλώνεις στο σώμα σου, είτε να ψεκάζεσαι για να λάμπεις, αλλά και να έχεις συγχρόνως ενυδατωμένο δέρμα.

Πώς θα χρησιμοποιήσεις το λάδι σώματος με glitter

Φυσικά, το λάδι σώματος με glitter δεν είναι μόνο για τη βραδινή σου έξοδο. Παραπάνω σού έδωσα το πιο κοινό παράδειγμα. Αυτό το super glam beauty item μπορεί το καλοκαίρι να σε συνοδεύσει σε όλες τις εμφανίσεις σου- από την παραλία μέχρι το clubbing.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις το shimmering oil σου πάνω από το αντηλιακό σου στην παραλία για να βγάλεις super Instagrammable φωτογραφίες. Μπορείς, επίσης, να το απλώσεις στο ντεκολτέ και στους ώμους σου, αν φοράς off-shoulder φόρεμα ή top το βράδυ που θα βγεις για ποτό και να δώσεις extra πόντους sexiness στην εμφάνισή σου.

Και κάτι ακόμα… Μην το φοβηθείς! Σε καμία περίπτωση δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα σου. Ίσα-ίσα που απορροφάται σε χρόνο dt.