Το κόλπο της Jessica Alba στο μακιγιάζ για natural & dewy look

Μαρία Ροδίτη
Το κόλπο της Jessica Alba στο μακιγιάζ για natural & dewy look

Η Jessica Alba αποκάλυψε στο Instagram το make up trick για ένα απόλυτο φυσικό και dewy look.

Κάθε τρεις και λίγο βλέπουμε στα social media make up tips & tricks που είτε βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, είτε κρύβουν ατέλειες και σημάδια. Στο «παιχνίδι» αυτό έχουν μπει δυναμικά τα τελευταία χρόνια και οι stars, οι οποίες μέσα από τα accounts τους σε Instagram και TikTok αποκαλύπτουν τα δικά τους κόλπα στο μακιγιάζ. Μία από αυτές είναι και η Jessica Alba.

Η διάσημη ηθοποιός παρουσίασε με ένα βίντεο στο Instagram το δικό της κόλπο για να έχει ένα natural & dewy look. Κι αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα… Το make up κόλπο αποδίδει.

Η Jessica Alba αποκάλυψε βήμα-βήμα το καθημερινό μακιγιάζ της

Το trick της Jessica Alba για φυσικό & dewy look

Ξέχνα τα layers στο μακιγιάζ σου και τα άπειρα προϊόντα που έβαζες το ένα πάνω στο άλλο. Η Jessica Alba μοιράζεται μαζί σου ένα πολύ γρήγορο κι εύκολο trick, σου λέει να βάλεις όλα τα καλλυντικά μαζί στο πρόσωπό σου κι έπειτα να κάνεις blending.

https://www.instagram.com/p/Cejp5m7PNFC

Ναι, καλά είδες και πολύ σωστά κατάλαβες. Η Jessica Alba έχει βάλει στο πρόσωπό της foundation, ρουζ, bronzer, concealer, contour – όλα σε υγρή μορφή- και έπειτα ψεκάζει με setting spray για να μη «λιώσουν» τα καλλυντικά. Αμέσως μετά είναι που με το πινέλο της κάνει blending σε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά με συγκεκριμένη σειρά: από τα ανοιχτόχρωμα στα πιο σκουρόχρωμα.

Συγκεκριμένα, η Jessica Alba ξεκινά να απλώνει το concealer, μετά το foundation, το ρουζ, το bronzer, το contour. Και έπειτα ψεκάζει ξανά το πρόσωπό της με setting spray. Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

Shopping time

Αν δεν έχεις στο νεσεσέρ σου καλλυντικά σε υγρή μορφή, μη σκας. Στην gallery θα βρεις ρουζ, bronzer, contour, concealer και foundation – όλα υγρά- για να μπορείς κι εσύ να κάνεις το κόλπο της Jessica Alba. Και να τελειώνεις πολύ γρήγορα με το καθημερινό μακιγιάζ σου!