Layering και σωστή γωνία: Τα 5 top mascara tips για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Μαρία Ροδίτη
Layering και σωστή γωνία: Τα 5 top mascara tips για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και αυτά τα mascara secrets θα σε γλιτώσουν από μουτζούρες και ατυχίες, χαρίζοντάς σου παράλληλα 3D βλεφαρίδες.

Τίποτα δεν είναι «παιχνιδάκι» στο μακιγιάζ και τίποτα ακατόρθωτο. Νόμος! Αυτό σημαίνει ότι για όλα υπάρχουν μυστικά και αυτό ισχύει και για τη μάσκαρα. Ναι, μπορεί η μάσκαρα να είναι από τα εύκολα καλλυντικά και από εκείνα που δεν θέλουν μαεστρία, όμως με τα κατάλληλα μυστικά μπορείς να πας σε άλλο level το eye look σου.

Για παράδειγμα, δεν αρκεί μόνο να έχεις μια καλή μάσκαρα, που να υπόσχεται μάκρος και όγκο στις βλεφαρίδες, ούτε και απλά να την απλώνεις. Χρειάζονται μικρές κινήσεις-ματ, οι οποίες μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά στο συνολικό μακιγιάζ σου. Είσαι έτοιμη να τις ανακαλύψεις;

Mascara stamping: Η τεχνική με τη μάσκαρα για βλεφαρίδες με όγκο στη στιγμή

Τα καλύτερα tips για τη μάσκαρα – Για τέλειες και πολύ εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

vlefarides.jpg

#1 Η σωστή γωνία είναι το μυστικό: Κράτα, δηλαδή, το βουρτσάκι με τέτοιον τρόπο, ώστε να καλυφθεί και να βαφτεί με τη μάσκαρα και η πιο μικρή βλεφαρίδα.

#2 Αφαίρεσε από το βουρτσάκι τη μεγάλη ποσότητα μάσκαρα: Είναι λάθος με το που βγάλεις το βουρτσάκι από το tube της μάσκαρα να απλώσεις προϊόν στις βλεφαρίδες. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μουτζουρωθείς και να την απλώσεις άτσαλα. Αφαίρεσε, λοιπόν, την περίσσεια ποσότητα και άπλωσε μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

#3 Μην ξεχνάς τις ρίζες των βλεφαρίδων: Συχνά έχουμε την τάση να βάφουμε τις βλεφαρίδες από τη μέση ως το τέλος τους και ξεχνάμε τις ρίζες. It’s a don’t. Αν θες να φαίνονται πιο μακριές και πλούσιες πρέπει να τις βάφεις ξεκινώντας από τις ρίζες.

#4 Κάνε layering: Μη μένεις μόνο στη μία στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Βάλε και δεύτερη στρώση για πιο έντονο και sexy αποτέλεσμα.

#5 Πέρασε με μάσκαρα και τις κάτω βλεφαρίδες: Βάλε, όμως, πολύ λίγη ποσότητα. Μην το παρακάνεις.