Για sunkissed εφέ στα μαλλιά κάθε εποχή του χρόνου χρειάζεσαι… hair tan

Μαρία Ροδίτη
Για sunkissed εφέ στα μαλλιά κάθε εποχή του χρόνου χρειάζεσαι… hair tan
Instagram: @jodiepalmer.hair

Με το hair tan θα μπορείς να έχεις sunkissed ανταύγειες που μοιάζουν φυσικές ακόμα… κι αν ο ήλιος κάνει πολλές μέρες να βγει. Ναι, ακόμα και τον χειμώνα, δηλαδή!

Το καλοκαίρι τα μαλλιά «ανοίγουν» φυσικά από τον ήλιο. Σκέψου απλά πόσα καλοκαίρια έφτασαν στο τέλος τους κι εσύ συνειδητοποίησες γυρνώντας στη βάση σου ότι είχες υπέροχα, sunkissed μαλλιά που έμοιαζαν σαν να είχες μόλις επισκεφθεί τον κομμωτή σου.

Αυτά, λοιπόν, τα highlights είναι super hot τάση, κατονομάζονται στον χώρο του beauty ως «hair tan» και πρόκειται να τα βλέπεις παντού ακόμα και τον ερχόμενο χειμώνα. Γιατί κι εσύ να μη διατηρήσεις αυτό το summerish εφέ όλη τη χρονιά;

Μετά το California blonde έρχεται το California brunette: Το πιο sunkissed καστανό χρώμα μαλλιών

Τι είναι το hair tan

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Το hair tan είναι ένα hair color trend που ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλες. Σε ξανθές, καστανές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες. Κι αυτό, γιατί σε όλες μας ανοίγουν τα μαλλιά από τον ήλιο το καλοκαίρι – με διαφορετικό τρόπο φυσικά-, οπότε και ένας expert μπορεί να «ανοίξει» τα μαλλιά της κάθε μίας.

HAIR_TAN.jpg

Instagram: @jennaperryhair

Πηγαίνοντας στον κομμωτή σου εσύ και θέλοντας να σου κάνει hair tan θα πρέπει να του ζητήσεις το εξής: blended και φυσικές ανταύγειες που να μην απέχουν πολύ από το χρώμα των μαλλιών σου – να μην υπάρχει ορατή διαφορά στο τέλος, δηλαδή-, καθώς επίσης και να σου διατηρήσει τη φυσική απόχρωση στις ρίζες.

Το hair tan αναδεικνύει και όλα τα κουρέματα

Και για να μην αναρωτιέσαι – σε περίπτωση που έχεις καρέ ή pixie cut-, το hair tan αναδεικνύεται υπέροχα σε όλα τα κουρέματα. Ακόμα και στα κοντά μαλλιά ή στα μαλλιά με πολλά layers (aka shag, mullet), αυτά τα highlights φαίνονται super chic και όμορφα.

Άσε που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Άπαξ, δηλαδή, και κάνεις hair tan θα χρειαστεί να το ανανεώνεις δύο φορές τον χρόνο στο κομμωτήριο. Άρα σου βγαίνει και πιο οικονομικά, αλλά και δεν χρειάζεται όλη την ώρα να τρέχεις στον κομμωτή σου. Τρέξε τώρα στην gallery για να δεις παραδείγματα του hair tan και να κρατήσεις screenshot για να δείξεις στον hair expert σου.