Winter gold: Το χρυσό καστανό που έχουν λατρέψει οι stars – Από την Kaia Gerber μέχρι τη Zendaya

Μαρία Ροδίτη
Winter gold: Το χρυσό καστανό που έχουν λατρέψει οι stars  – Από την Kaia Gerber μέχρι τη Zendaya

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Invision

To winter gold αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το 2023. Γιατί να μην το δοκιμάσεις από τώρα;

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα όλες θέλουμε να κάνουμε μικρές «ενέσεις» ανανέωσης στην εμφάνισή μας, ώστε αυτές τις γιορτινές μέρες να είμαστε φρέσκες και λαμπερές. Και τι πιο ωραίο από μια αλλαγή στο χρώμα μαλλιών; Με άλλον αέρα θα υποδεχθείς τις γιορτές, άλλωστε, αν δοκιμάσεις ένα fresh hair color trend.

Τι να διαλέξεις, λοιπόν, τώρα; Το winter gold, το χρυσό καστανό που ήδη έχουν λατρέψει οι stars του Hollywood- ανάμεσά τους οι Kaia Gerber, Zendaya, Lily Collins, Olivia Wilde και Hailey Bieber.

Hair frosting: Το νέο balayage σού κλείνει το μάτι και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις τον χειμώνα

Τι ακριβώς είναι το winter gold

Η αλήθεια είναι ότι τον χειμώνα κυριαρχούν πιο ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλιά- το επιβάλλει και ο καιρός, άλλωστε. Ωστόσο, πάντα μια μικρή ζεστασιά είναι αναγκαία και αυτό έρχεται να σου προσφέρει το winter gold.

Το συγκεκριμένο hair color trend απευθύνεται σε καστανά ανοιχτά και πολύ σκούρα μαλλιά και τους δίνει χρυσαφένιο τόνο, αντί για σταχτί, σοκολατί ή κόκκινο, για παράδειγμα. Έτσι, το winter gold αμέσως γλυκαίνει και φωτίζει το πρόσωπο, ενώ συγχρόνως συμπληρώνει αρμονικά τον τόνο του δέρματος.

Πάμε για Inspo

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλες εκείνες τις celebrities που ζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού και που έχουν υιοθετήσει το winter gold hair color trend. Ετοιμάσου να… κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots για να τα δείξεις στον κομμωτή σου και να ξέρει κι εκείνος ακριβώς τι ζητάς.

Και- εννοείται- πως αφού έχεις βαμμένα μαλλιά θα χρησιμοποιείς και τα ανάλογα σαμπουάν, conditioners και μάσκες μαλλιών που απευθύνονται στις ανάγκες σου. Για τέλειο χρώμα μέχρι και το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.