Softochre: Η τάση που απογειώνει τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
Softochre: Η τάση που απογειώνει τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ
launchmetrics.com/spotlight

Αν λατρεύεις τις καφέ, χρυσές, μπεζ και μπρονζέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ, θα κολλήσεις το softochre trend.

Ο φετινός χειμώνας τα έχει όλα στο μακιγιάζ: έντονα χρώματα, πολύ glitter και στρας, ολοκαίνουριες αλλά και κλασικές τάσεις. Και σε αυτό το τελευταία θα σταθώ στο σημερινό μας θέμα, καθώς η all time classic τάση των γήινων αποχρώσεων θα είναι και πάλι παρούσα αυτήν τη σεζόν.

Το softochre trend- όπως έχει ονομαστεί η τάση από τους top make up artists- αφορά το total make up look σε γήινες αποχρώσεις. Contouring, highlighter, μπρονζέ σκιές και μολύβια ματιών, χρυσά βλέφαρα και nude κραγιόν με lip gloss θα έχουν την τιμητική τους τους επόμενους μήνες.

Washed denim: Η #1 τάση του χειμώνα στο μακιγιάζ θα σου θυμίσει το ξεβαμμένο τζιν σου

Πώς θα υιοθετήσεις το softochre trend

Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις κι εσύ το softochre trend; Παρακάτω σου έχω 4 υπέροχα μακιγιάζ με τη δημοφιλή αυτή τάση και σε προ(σ)καλώ να τη δοκιμάσεις!

kafe_skia_contouring.jpg

Καφέ-χρυσή σκιά με contouring

Κάνε smoky eyes με καφέ-χρυσή σκιά βάζοντας περισσότερη χρυσή σκιά στην κόγχη του ματιού για λάμψη. Αν θες να απογειώσεις το softochre trend, ολοκλήρωσε το look με contouring, nude κραγιόν και μολύβι στα χείλη.

kitrini_xrysi_skia.jpg

Yellow-gold σκιά με περίγραμμα στα χείλη

Gregory Scaffidi/IMAXTREE.COM

Επίλεξε μια χρυσή σκιά με κίτρινους υποτόνους και ολοκλήρωσε το makeup look με περίγραμμα στα χείλη. Φυσικά, σε nude απόχρωση.

kafe_me_stras.jpg

Καφέ σκιά με στρας

Το στρας στο μακιγιάζ είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Συνδύασέ το με το softochre και πήγαινε σε άλλο level το look σου.

bronze_look.jpg

Bronze love

Filippo Fortis/IMAXTREE.COM

Συνδύασε το glass skin με το softochre trend για τα πιο glam looks ever. Ενυδάτωσε πολύ καλά το δέρμα σου (aka glass skin), βάλε μπρονζέ σκιά στα μάτια, highlighter ψηλά στα ζυγωματικά και ξεβαμμένο κερασί κραγιόν. Έτοιμη!

Shopping time

Δες τώρα στην gallery σκιές, nude κραγιόν και προϊόντα contouring για να υιοθετήσεις το softochre makeup trend με τον πιο επιτυχημένο και stylish τρόπο!