Bob fever: Η Zendaya είπε «αντίο» στα μακριά μαλλιά με το πιο κομψό καρέ κούρεμα

Μαρία Ροδίτη
Bob fever: Η Zendaya είπε «αντίο» στα μακριά μαλλιά με το πιο κομψό καρέ κούρεμα

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Invision

Εδώ και λίγα 24ωρα η Zendaya έχει υιοθετήσει το απόλυτο French style καρέ κούρεμα.

Zendaya rocks! Αυτό θα πεις κι εσύ μόλις δεις το νέο, super μοντέρνο και φρέσκο κούρεμα της διάσημης ηθοποιού. Η 25χρονη star, εδώ και λίγες μέρες, έχει αποχαιρετήσει τα μακριά μαλλιά της, που έφταναν στο ύψος του στήθους, και υιοθέτησε το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας: το καρέ.

Η Zendaya εμφανίστηκε με το νέο look σε event στο Los Angeles, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της από το Euphoria, και τράβηξε όλα τα βλέμματα χάρη στο fresh hair look της.

Η Δανάη Παππά μάς θύμισε για ακόμη μια φορά γιατί το καρέ είναι το #1 κούρεμα

Με νέο κούρεμα η Zendaya – Έκανε το απόλυτο καρέ

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η Zendaya έκοψε τα μαλλιά της σε ένα καρέ που φτάνει λίγο κάτω από το πηγούνι, το οποίο είναι η προσωποποίηση του French style. Έχει έντονη χωρίστρα στο πλάι και όγκο στις ρίζες, στοιχεία που- σύμφωνα με τους hair experts- θα βρίσκονται ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις του 2023.

https://www.instagram.com/p/CmW4bobOiga

Μένει τώρα να δούμε πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό το haircut η Zendaya. Γιατί μην ξεχνάς ότι η star λατρεύει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Πέρα από το σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά, το οποίο είχε για καιρό, την έχουμε δει και με εκτυφλωτικό κόκκινο, με πολύ κοντό, σγουρό καρέ, με afro look, αλλά και με πολύ ξανθά μαλλιά με αφέλειες. Το καρέ που δοκίμασε, όμως, τώρα είναι με διαφορά το ωραιότερο και πιο κομψό!

Λίγο ακόμα bob inspo;

Το καρέ κούρεμα, τα τελευταία 3 χρόνια, βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις. Σχεδιαστές μόδας, trendsetters και τα It girls του Instagram και του TikTok δοκιμάζουν το καρέ- στις διαφορετικές εκδοχές και μήκη του- ολοένα και περισσότερο.

Και δικαίως. Γιατί είναι φρέσκο, ανάλαφρο και πολύ εύκολο στο styling. Μπορείς, δηλαδή, να κάνεις διάφορα χτενίσματα- από sleek hair και μπούκλες, μέχρι κότσους και αλογοουρές- χωρίς να χρειάζεσαι πολύ χρόνο. Αν λίγο πριν το 2023, λοιπόν, σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή, ας είναι αυτή το καρέ. Πάρε κι άλλο inspo στην παρακάτω gallery.