Λεπτά φρύδια και βλέμμα μυστήριο – Το succubus chic είναι το πρώτο viral trend του 2023

Μαρία Ροδίτη
Λεπτά φρύδια και βλέμμα μυστήριο – Το succubus chic είναι το πρώτο viral trend του 2023
Instagram: @amataalp

Το succubus chic trend επιτυγχάνεται με skinny φρύδια και πόζα με βλέμμα θανατηφόρα σαγηνευτικό.

Αντίο 2022, καλώς ήρθες 2023 είπαμε πριν λίγες μέρες. Αντίο cool girl, καλώς ήρθες succubus chic, λέμε τώρα. Τι θέλω να πω; Ότι το cool girl style – που επιτυγχάνεται με straight leg jeans, cropped T-shirts και μαλλιά με πολύ όγκο ή σε σφιχτό κότσο με κλάμερ- μας αποχαιρετά, και τη νέα χρονιά έχουμε να αναμετρηθούμε με κάτι εντελώς διαφορετικό στον κόσμο της ομορφιάς: με το succubus chic trend.

Το succubus chic trend έχει ήδη γίνει viral στα social media με celebrities – κατά βάση- να το υιοθετούν και να μετατρέπονται σε goth τύποι, όχι με την κλασική έννοια, αλλά με κύρια χαρακτηριστικά τα σκούρα outfits, τα skinny φρύδια και το «βλέμμα» του Κιούμπρικ. Θα καταλάβεις παρακάτω περισσότερα…

Top of the top: Ο balletcore κότσος & άλλες 4 hot τάσεις στα χτενίσματα του 2023

Τι είναι το succubus chic trend

Το succubus chic trend αφορά κατά βάση τα φρύδια και το βλέμμα, αλλά όχι μόνο. Πρόκειται για μια τάση high fashion με κύρια χαρακτηριστικά τα βαμμένα (συνήθως ξανθά) και πολύ λεπτά φρύδια αλά… 90s. Αφορά κυρίως τα κορίτσια με σκούρα έως πολύ μαύρα μαλλιά, με βαθουλωτά ζυγωματικά και ολοκληρώνεται θαυμάσια μόνο με killer βλέμμα. Με ένα «βλέμμα» σαν του Κιούμπρικ.

Ναι, μιλάω για τον γνωστό Αμερικανό σκηνοθέτη, Στάνλεϊ Κιούμπρικ, και την οπτική του απέναντι στα πράγματα, αλλά και στις ταινίες του. Μυστήριο, φόβος, ένταση, προβληματισμός… Αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν το έργο του Κιούμπρικ, αυτά τα στοιχεία «απαιτεί» και το succubus chic trend από το βλέμμα σου. Ένα βλέμμα που θυμίζει σειρήνα και… θανατηφόρα προειδοποίηση. Πέρα, βέβαια, από την beauty «επέμβασή» σου και το μακιγιάζ για να ολοκληρωθεί σωστά η τάση.

Η Angelina Jolie έκανε πρώτη πράξη το succubus chic trend το 2000

Πριν έρθει φέτος στο προσκήνιο το succubus chic trend, το είχαμε δει αρκετά έντονα το 2000 και συγκεκριμένα από την Angelina Jolie. Η star έμοιαζε με το απόλυτο κακό κορίτσι στο εξώφυλλο του περιοδικού Elle τότε, σε ένα editorial που είχε τίτλο «Born to be wild».

Ένα editorial στο οποίο η Jolie κοιτάζει την κάμερα με το βλέμμα που έχει γίνει πλέον η υπογραφή της αισθητικής του succubus chic girl. Με τα (κάπως) λεπτά φρύδια της, τα βαθουλωτά ζυγωματικά και τα ζουμερά χείλη της, το δέρμα και τα τατουάζ, η ηθοποιός είναι ξεκάθαρα η πνευματική νονά των succubus chic gals.

Φυσικά, εν έτει 2023 κι άλλες celebrities δοκίμασαν το succubus chic trend, όπως η Kylie Jenner, το μοντέλο Amata Alp αλλά και η -γνωστή στους περισσότερους- Wednesday Addams από την επιτυχία του Netflix, Wednesday.

https://www.instagram.com/p/CmUY2PQtPtZ