Tiramisu hair: Το πιο hot ξανθό του χειμώνα έχει «γεύση» από το αγαπημένο ιταλικό γλυκό

Μαρία Ροδίτη
Tiramisu hair: Το πιο hot ξανθό του χειμώνα έχει «γεύση» από το αγαπημένο ιταλικό γλυκό

Αν βαρέθηκες τα μαλλιά σου και θέλεις μια αλλαγή, το tiramisu hair color είναι η τέλεια και πιο fashionable επιλογή.

Blondes have more fun και εδώ… στο beauty department του Queen.gr πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτό, χωρίς να θέλουμε να στενοχωρήσουμε τις μελαχρινές φίλες μας. Και επειδή το ξανθό είναι αγαπημένο χρώμα κάθε εποχή του χρόνου αποφάσισα σήμερα να σου «συστήσω» το πιο hot ξανθό του 2023. Το όνομά του; Tiramisu hair.

Ναι, καλά κατάλαβες! Είναι εμπνευσμένο από το λαχταριστό, ιταλικό γλυκό που όλος ο πλανήτης γνωρίζει (και που εγώ προσωπικά λατρεύω). Είναι βουτυρένιο, φρέσκο και… ώρα να μάθεις πολλά περισσότερα.

Honey blonde: Η Bella Hadid έγινε ξανθιά υιοθετώντας το πιο hot hair color trend του 2023

Τι ακριβώς είναι το tiramisu hair color trend

Όπως είναι κατανοητό, το συγκεκριμένο ξανθό πήρε το όνομά του από το γλυκό tiramisu. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα απόλυτα ζεστό ξανθό με διαβαθμίσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι, στην ουσία, αποτελείται από 3 διαφορετικές αποχρώσεις ανοιχτού καστανού, συμπεριλαμβανομένων ενός κίτρινου υποτόνου, ενός σκούρου, ζεστού καστανού και ενός ανοιχτού καστανού με χρυσό ρεφλέ.

https://www.instagram.com/p/CkwjxmjPFqt

Στο tiramisu hair color μπορεί να φαίνεται, επίσης, η ρίζα από όπου ξεκινούν οι ανταύγειες, οι οποίες είναι σε μια απόχρωση κοντά στη φυσική σου. Η τεχνική αυτή βοηθά στη δημιουργία ενός ομοιόμορφου αποτελέσματος, καθώς επίσης και σε πιο σπάνια συντήρηση. Εν ολίγοις, και πιο chic θα είναι το χρώμα και λιγότερες φορές θα χρειαστεί να επισκεφθείς το κομμωτήριο για φρεσκάρισμα.

Tiramisuinspo και πώς θα φροντίσεις τα μαλλιά στο σπίτι

Δες τώρα στην παρακάτω gallery πώς είναι στην πράξη το tiramisu hair color και συνέχισε να μάθεις πώς θα προστατεύσεις το χρώμα, μετά την επίσκεψή σου στο κομμωτήριο.

Για να φροντίσεις το χρώμα σου και να παραμείνει λαμπερό, θα πρέπει και στο σπίτι να χρησιμοποιείς προϊόντα για βαμμένα μαλλιά. Και οπωσδήποτε όχι καυτό νερό όταν λούζεσαι. Προτίμησε το χλιαρό, τόσο για την προστασία του χρώματος, όσο και για την προστασία της τρίχας από την αφυδάτωση.

Last but not least… Κάθε φορά που θέλεις να χρησιμοποιήσεις εργαλείο hairstyling μην ξεχνάς το ψέκασμα των μαλλιών με σπρέι θερμοπροστασίας.