10 κότσοι για τις πιο στυλάτες Κυριακάτικες εμφανίσεις

Μαρία Ροδίτη
10 κότσοι για τις πιο στυλάτες Κυριακάτικες εμφανίσεις

Αν δεν ξέρεις πώς να φτιάξεις σήμερα τα μαλλιά σου, ένας κότσος είναι η λύση.

Συνήθως, το Σάββατο βγαίνω βράδυ, ξενυχτάω με την παρέα μου και γυρίζω σπίτι πολύ αργά με αποτέλεσμα να ξεραίνομαι στον ύπνο σε χρόνο dt. Και το πιο πιθανό είναι το πρωί που θα ξυπνήσω τα μαλλιά μου να είναι χάλια από την τσιγαρίλα των νυχτερινών μαγαζιών ή από τη βροχή – ναι, πολλές φορές τα βράδια κυκλοφορώ και χωρίς ομπρέλα. Τι κάνω;

Βρίσκω την άμεση λύση σε έναν κότσο, για να μπορέσω ASAP να ετοιμαστώ και να πάω για καφέ. Γιατί Κυριακή χωρίς καφέ, είναι μισή Κυριακή. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Πού θέλω να σε πάω, όμως, τώρα; Θέλω να σου προτείνω κότσους για εσένα που μόλις ξύπνησες και δεν ξέρεις πώς να κάνεις τα μαλλιά σου. Ειδικά, μάλιστα, αν βιώνεις μια bad hair day, με τούφες που πετάνε και φριζάρισμα, εδώ… θα βρεις τον δάσκαλό σου.

To messy bun αλλιώς! Πώς θα κάνεις κι εσύ τον τέλειο κότσο της Κατερίνας Καινούργιου

10 κότσοι για τις πιο stylish εμφανίσεις

Οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείς να κάνεις ψηλό ή χαμηλό κότσο, ένα bun με όγκο ή χωρίς, σε banana style ή ballerina, με αξεσουάρ μαλλιών ή απλό λαστιχάκι. Τα πάντα είναι στο χέρι σου.

kotsos1.jpg

Ένα ατημέλητο banana bun με κλάμερ είναι ό,τι πρέπει. Αν το συνδυάσεις και με σακάκι, θα κάνεις ακόμα πιο stylish τη συνολική εικόνα σου.

kotsos2.jpg

Εδώ έχουμε έναν πιο αυστηρό κότσο και για να το πούμε καλύτερα... έναν πιο καμουφλαρισμένο με το clawclip. Για να μη φαίνεται κανένα φριζάρισμα.

kotsos3.jpg

Όπως κατάλαβες, το clawclip είναι πρωταγωνιστής στα hair accessories και θα παίξει πολύ και φέτος. Κάνε ανάποδο banana bun για πιο everyday εμφανίσεις.

kotsos4.jpg

Το απόλυτο ballerina bun είναι αυτό. Ψηλός κότσος μπαλαρίνας με σατέν scrunchie και... έφυγες!

kotsos5.jpg

Τι πιο chic από έναν χαμηλό κότσο με βελούδινο scrunchie; Τα scrunchies, άλλωστε, είναι super hot τάση και μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια: τη θρυλική εποχή των 90s που τα φορούσαμε ξανά και ξανά.

Συνέχισε στην gallery για να δεις άλλους 5 στυλάτους κότσους.