Nail trend alert! Η Blake Lively ψήφισε praline nails, το πιο hot χρώμα στα νύχια

Ευαγγελία Αλπίδου
Nail trend alert! Η Blake Lively ψήφισε praline nails, το πιο hot χρώμα στα νύχια

Τα praline nails είναι το νέο hot trend που κάνει τα νύχια να μοιάζουν σαν μπουκίτσες σοκολάτας. Δες πως θα τα κάνεις και εσύ

Η άνοιξη είναι αναμφισβήτητα μία εποχή που όλα τριγύρω μας ανθίζουν. Τα πιο έντονα και ζωηρά χρώματα έρχονται να μας ξυπνήσουν από το λήθαργο του χειμώνα και να μας φτιάξουν τη διάθεση. Το manicure είναι η λεπτομέρεια που συμβάλει σε αυτό!

Μπορεί τα παστέλ χρώματα, το έντονο κόκκινο και οι ουδέτερες αποχρώσεις να είναι από τις must επιλογές, το νέο nail trend που έρχεται να προστεθεί στις λίστες μας είναι τα praline nails.

https://www.instagram.com/p/CrzUpI1uzBv

Τρόποι αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας (βίντεο)

Το νέο trend κάνει τα νύχια να φαίνονται σαν μικρά σοκολατάκια...

Ναι πολύ σωστά διάβασες! Τα praline nails είναι σαν μπουκίτσες σοκολάτας, μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να τις φας. Η αγαπημένη Blake Lively είναι η πρώτη που τα τόλμησε και μας κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον. Η ίδια επίλεξε τις αποχρώσεις της ζεστής σοκολάτας για το manicure της, το οποίο ταίριαζε τέλεια με το chocolate leather dress που φόρεσε.

unknown_344406760_6398837646845177_8043134224037924721_n.jpg

@blakelively


Τα praline nails είναι ζεστά χρώματα που θα αγκαλιάσουν τον τόνο της επιδερμίδας σου και θα του χαρίσουν μία πιο γλυκιά και θερμή όψη. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ο συνδυασμός με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα θα έρθει και θα απογειώσει το χρυσαφένιο μαύρισμά σου, κάνοντάς το να φαίνεται ακόμη πιο έντονο και εντυπωσιακό.

Praline lovers

https://www.instagram.com/p/CiK3Z2tA6a4

Be your own hair hero! Tips για να υιοθετήσεις τις τάσεις της άνοιξης στο χρώμα μόνη σου στο σπίτι

Το nail art της Blake Lively έχει δύο αποχρώσεις, μία πιο σκούρα που θυμίζει caramel chocolate και μία πιο ανοιχτή στο χρώμα της moca. Το σχέδιο είναι ένα μισοφέγγαρο αλλά εσύ μπορείς να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο. Μπορείς να διακοσμήσεις είτε μικρές διακριτικές καρδούλες, είτε abstract σχέδια, είτε ακόμη και να επιλέξεις ένα και μόνο χρώμα.

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ τα ερωτεύτηκα! Ήδη έχω βρει τα πιο μοντέρνα σχέδια στην απόχρωση της πραλίνας για να κάνω στα νύχια μου στο επόμενο ραντεβού.
Στο παρακάτω gallery θα δεις μερικές από τις αγαπημένες μου επιλογές για να πάρεις μία δόση έμπνευσης και εσύ!


Dot nails: 10 μανικιούρ με την πιο κομψή και μινιμαλιστική τάση ever