Bridal nails: 8 σχέδια με πέρλες για κάθε νύφη που θέλει να λάμψει!

Ευαγγελία Αλπίδου
Bridal nails: 8 σχέδια με πέρλες για κάθε νύφη που θέλει να λάμψει!

Στο bridal look σημαντικό ρόλο παίζει η λεπτομέρεια. Το manicure είναι αυτό που θα σου χαρίσει αυτή την extra πινελιά, γι' αυτό ήρθε η στιγμή να κάνεις τη διαφορά!

Όλες θέλουμε την ημέρα του γάμου μας να λάμπουμε! Στο bridal look σημαντικό ρόλο παίζει η κάθε λεπτομέρεια. Εκτός δηλαδή από το χτένισμα, το μακιγιάζ και το νυφικό, το manicure είναι κάτι που δεν πρέπει να το αφήνουμε ποτέ στην τύχη του.
Θα μου πεις τώρα, το French manicure δε σου αρέσει; Ασφαλώς και μου αρέσει, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε για λίγο από τα συνηθισμένα και να κάνουμε τη διαφορά.

Face lifting με φυσικό τρόπο! Οι beauty lovers στο TikTok σου δείχνουν πώς να το πετύχεις

Pearl nails!

1683284248642-810724497-unknown_344361929_2643553443158844_1159576104736272876_n-(1).jpg

Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη το γαλλικό, τις nude και ουδέτερες αποχρώσεις και καλωσορίζουμε τα pearl nails. Τα pearl nails είναι το trend που έρχεται να χαρίσει αυτή την extra πινελιά στο νυφικό look. Οι πέρλες είναι διακριτικές, κομψές και χαρίζουν μία δόση μικρής πολυτέλειας πάνω στα νύχια, χωρίς να φαίνεται κάτι το υπερβολικό.

Nail trend alert! Η Blake Lively ψήφισε praline nails, το πιο hot χρώμα στα νύχια

Τις πέρλες φέτος τις φοράς παντού!

Εάν θες τη γνώμη μου, πολλά από τα σχέδια είναι τόσο minimal που μπορείς να τα κάνεις και στην καθημερινότητά σου, ειδικά όταν είσαι καλεσμένη σε glam περιστάσεις.
Παρόλα αυτά, είναι το τέλειο nail trend που θα ολοκληρώσει και θα χαρίσει μία fresh τσαχπινιά πάνω στα νύχια την ημέρα του γάμου σου. Εκτός από τη νύφη, τα pearls nails μπορείς να τα κάνεις και εσύ που είσαι κουμπάρα σε κάποιο γάμο του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/Cof46B9PP6c

Πανάδες: Για να απαλλαγείς από αυτές, χρειάζεσαι συνέπεια και… έναν ορό

Οι nail experts χρησιμοποιούν ουδέτερες βάσεις οι οποίες σε συνδυασμό με τις πέρλες δημιουργούν εντυπωσιακά σχέδια. Μπορείς να επιλέξεις τη δική σου αγαπημένη nude απόχρωση (για βάση) και να τοποθετήσεις στα νύχια σου μικρές pearls. Σε αυτήν την περίπτωση το less is more είναι το κλειδί για να πετύχεις το τέλειο manicure. Επειδή οι πέρλες είναι από μόνες τους αρκετά εντυπωσιακές φρόντισε να μην κάνεις υπερβολές. Δηλαδή ακόμη και ένα διάφανο βερνίκι αν επιλέξεις, οι πέρλες θα αναδείξουν τα νύχια σου και θα τα κάνουν να φαίνονται λαμπερά και περιποιημένα.

8 σχέδια που αξίζει να αντιγράψεις ως νύφη για να απογειώσεις το bridal look σου

10 μανικιούρ με φράουλες για να έρθει η άνοιξη και στα νύχια σου