Ο ήλιος βγήκε! Αυτό είναι το ανοιξιάτικο μακιγιάζ για ένα fresh και φωτεινό αποτέλεσμα

Ο ήλιος βγήκε! Αυτό είναι το ανοιξιάτικο μακιγιάζ για ένα fresh και φωτεινό αποτέλεσμα
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Αυτό είναι το ανοιξιάτικο μακιγιάζ που θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται σαν τα απέραντα μωβ λιβάδια από λεβάντα, της Γαλλίας

It’s Friday! Και εκτός το ότι ήρθε επιτέλους η Παρασκευή, ο ήλιος έπαψε να κρύβεται πίσω από τα σύννεφα. Μία ηλιόλουστη Παρασκευή πρέπει να μας γεμίζει με ζωντάνια και αισιοδοξία για να ξεκινήσει δυναμικά το Σαββατοκύριακο. Μπορεί ο καιρός τις προηγούμενές μέρες να μη μας βοηθούσε να καταλάβουμε, ότι έχουμε άνοιξη αλλά τέτοιες μέρες δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

1683879433486-427118619-Genny-bbt-S23-011.jpg

Τα κομψό χτένισμα της Amal Clooney από τον Έλληνα hairstylist

Την άνοιξη, η φυσική λάμψη της επιδερμίδας είναι το κλειδί για να απογειώσουμε την εμφάνισή μας. Οι απαλές και γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με τα χρώματα που επικρατούν τριγύρω στη φύση και κάνουν το δέρμα μας να λάμπει.
Το λιλά είναι το must χρώμα αυτής της σεζόν! Είναι αυτό που θυμίζει τα άνθη, της ανθισμένης αμυγδαλιάς.

Eyeshadows και μολύβια ματιών σε λιλά απόχρωση θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται, σαν τα απέραντα μωβ λιβάδια από λεβάντα, της Γαλλίας. Το ανοιξιάτικο μακιγιάζ δε θέλει υπερβολές! Εφόσον επιλέξεις να γεμίσεις με χρώμα το βλέμμα σου, φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου να είναι σε απαλές αποχρώσεις. Ροδοκόκκινα μάγουλα, ζουμερά χείλη και glow βάση είναι το μυστικό για να το πετύχεις.

Genny-bbt-S23-026.jpg

Step by step...

https://www.queen.gr/omorfia/diy/story/269629/ergaleia-styling-poso-syxna-kai-giati-prepei-na-ta-katharizeisΕργαλεία styling: Πόσο συχνά και γιατί πρέπει να τα καθαρίζεις

Glow επιδερμίδα

Αν το μακιγιάζ το κάνεις το πρωί, η αντηλιακή προσώπου σου είναι το Νο1 προϊόν μετά τα skincare προϊόντα. Να θυμάσαι, ότι η ενυδάτωση είναι το κλειδί για να πετύχεις ένα glow αποτέλεσμα. Η πούδρα αυτή τη σεζόν είναι καλό να παραμείνει στο boudoir σου, γιατί δε θέλουμε μία ματ και βαριά βάση, θέλουμε το δέρμα να αναπνέει. Το ρουζ θα δώσει χρώμα στο natural μακιγιάζ, ενώ αν θες να χρησιμοποιήσεις highlighter μπορείς είτε να το κάνεις με κάποιο ειδικό προϊόν, είτε με τη σκιά λιλά που θα επιλέξεις για τα μάτια σου. Θα είναι super hot!

Lilac eyes σαν τα απέραντα λιβάδια από λεβάντα

Genny-bbt-S23-106.jpg

Τα lilac eyes μπορείς να τα πετύχεις είτε με μία παλέτα σκιών στις ίδιες αποχρώσεις, είτε με κάποιο μολύβι ματιών. Αν το beauty look είναι για νυχτερινή έξοδο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μωβ eye liner μαζί με mascara για περισσότερη ένταση στο βλέμμα.
Extra tip: Για να κάνεις τα μάτια σου ακόμη πιο σαγηνευτικά μπορείς να τραβήξεις τη σκιά στο πλάι και να τη συνεχίσεις σα να κάνεις highlighter. Αυτό το tip θα κάνει το βλέμμα σου ακόμη πιο διαπεραστικό!

8 αρωματικά αφρόλουτρα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν από μία κουραστική μέρα

Juicy lips

Genny-bbt-S23-010.jpg

Τα χείλη στο συγκεκριμένο μακιγιάζ τα θέλουμε φυσικά! Ροζ αποχρώσεις και διάφανα lip oils είναι αρκετά για να ολοκληρώσουν το beauty look.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι φυσικό, απαλό και άκρως ανοιξιάτικο! Ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες κι αναλόγως το προσωπικό στυλ μπορείς, να το προσαρμόσεις ακόμη και με μικρές διαφορές.

4 hacks για να έχεις λαμπερά πόδια από τώρα μέχρι το καλοκαίρι