8 αρώματα με βανίλια τα οποία θα σε συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι

8 αρώματα με βανίλια τα οποία θα σε συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι

Η βανίλια είναι αναμφισβήτητα ένα all time classic άρωμα που ταιριάζει σε κάθε τύπου δέρματος και ηλικία. Διάλεξε τώρα το δικό σου...

Το άρωμα της βανίλιας αποπνέει ηρεμία, ζεστασιά και γαλήνη. Δεν είναι τυχαίο που είναι συνδεδεμένο με την ευτυχία! Έχει τη δυνατότητα να αγκαλιάζει το δέρμα σου και του κρατάει συντροφιά για ώρες! Εμένα το άρωμα βανίλιας μου θυμίζει τη γιαγιά μου. Κάθε φορά που άνοιγα τα ντουλάπια στο χωριό, ξεχείλιζε αυτή η υπέροχη ευωδία με το άρωμα της βανίλιας να διαχέετε παντού στο χώρο.

pexels-andrea-garibay-13540274.jpg

6 οροί με Βιταμίνη C που χαρίζουν τα ίδια οφέλη όπως η πορτοκαλάδα στην επιδερμίδα σου

Είναι το άρωμα που μπορεί να μείνει αναλλοίωτο στην καρδιά και στο μυαλό κάθε ανθρώπου. Η βανίλια είναι αναμφισβήτητα ένα all time classic άρωμα που ταιριάζει σε κάθε τύπου δέρματος και ηλικία. Αυτή η ελαφριά νότα που έχει το κάνει απίστευτα εθιστικό, ικανό να μαγνητίζει σε κάθε βήμα.

Vanilla Girls

lucasvphotos-4ThZFHUhCKE-unsplash.jpg

Half up-Half down: Αυτό είναι το ανοιξιάτικο χτένισμα που έκανε η Φαίη Σκορδά στα μαλλιά της

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα vanilla perfumes θα αγκαλιάσουν σαν πέπλο την επιδερμίδα σου και θα της χαρίσουν την πιο ανάλαφρη και δροσερή αίσθηση. Αν θέλεις, ένα άρωμα το οποίο θα σου ξυπνήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια, τότε τα αρώματα με νότες βανίλιας είναι αυτό που ψάχνεις. Ήρθε η στιγμή να κάνεις χώρο στο bodouir σου για τα fresh, ανοιξιάτικα αρώματα που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου.

Κάνε scroll και βρες το άρωμα που θα σε συντροφεύσει αυτό το καλοκαίρι

French manicure: 4 εναλλακτικοί τρόποι για να το πετύχεις εύκολα και μόνη σου