Mermaid nails: Αυτό είναι το νέο manicure στα νύχια που θυμίζει θάλασσα

Mermaid nails: Αυτό είναι το νέο manicure στα νύχια που θυμίζει θάλασσα

Πέρλες, glitters, αστεράκια, κοχύλια και μικρά waves σε αποχρώσεις τιρκουάζ και ροζ θυμίζουν τα χρώματα της θάλασσα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Λίγο το ότι πλησιάζει σιγά σιγά το καλοκαίρι, λίγο η νέα ταινία της Μικρής Γοργόνας που βγαίνει στους κινηματογράφους… Η νέα τάση στο μακιγιάζ και στα νύχια μυρίζει θάλασσα. Πιο συγκεκριμένα μας κάνει να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια, που θέλαμε όλες να μοιάσουμε σε γοργόνα.

unknown_274233617_472602061022543_3880757728085951814_n.jpg

@betina_goldstein

Αυτά είναι τα top χρώματα στα μαλλιά για το απόλυτο summer look

Τα νύχια θα μοιάζουν σαν τα waves της θάλασσας

Τα mermaid nails, είναι το νέο trend στο manicure που κάνει τα νύχια να λάμπουν. Πέρλες, glitters, αστεράκια, κοχύλια και μικρά waves σε αποχρώσεις τιρκουάζ και ροζ θυμίζουν τα χρώματα της θάλασσα τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα mermaid nails, έρχονται να μας βάλουν από τώρα σε summer mood! Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά nail arts, αλλά αν είσαι λάτρης του minimal μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το trend με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/ChxIGP3Azee

Τα glazed donut nails, της Hailey Bieber, έρχονται να γίνουν πιο pearl και ροζ σαν τα μαργαριτάρια που έχουν τα κοχύλια στον Ωκεανό. Το σχέδιο αυτό είναι από μόνο του απίστευτα εντυπωσιακό αλλά συγχρόνως, διακριτικό. Χρυσές λεπτομέρειες θα κοσμήσουν τα νύχια σου και θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο το μαυρισμένο χρώμα της επιδερμίδας σου.

8 αρώματα με βανίλια τα οποία θα σε συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι

Αν ακόμη δεν έχεις βρει το επόμενο σχέδιο που θα κάνεις στα νύχια σου, τα παρακάτω nail arts θα σου χαρίσουν την έμπνευση που αναζητάς.

Bob hair, don't care! 5 χτενίσματα που είναι απίστευτα trend για τις πιο ζεστές ημέρες