8 body scrub για να απαλλαγείς από τις διχρωμίες και να αποκτήσεις λεία επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
8 body scrub για να απαλλαγείς από τις διχρωμίες και να αποκτήσεις λεία επιδερμίδα

Η απολέπιση είναι το «κλειδί»!

Και ενώ προσπαθούσα απεγνωσμένα να αποκτήσει η επιδερμίδα μου μία ηλιοκαμένη όψη, συνειδητοποιώ τώρα μετά από δύο εβδομάδες, ότι το μαύρισμά μου έχει αρχίσει να με αποχαιρετά. -Και τι να κάνω, να τα βάψω μαύρα; Όσο σκέφτομαι βέβαια, ότι θα αποκτήσω το ίδιο μαύρισμα σε 8 μήνες... είμαι πολύ κοντά στο να το κάνω. Είναι πολύ πιθανόν, να αντιμετωπίζεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα. Έχει αρχίσει η επιδερμίδα σου να ξεφλουδίζει και να δημιουργούνται διχρωμίες στο σώμα σου; Μην ανησυχείς, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο!

Genius! Τips για να εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου ώστε να μοιάζει σα να μην έχεις φορέσει τίποτα

Η απολέπιση είναι το «κλειδί»

pexels-yan-krukau-7020266.jpg

Η απολέπιση είναι η λέξη κλειδί. Τα body scrub είναι αυτά που έχει ανάγκη όσο τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή η επιδερμίδα μας. -Δεν ξεχνάμε την ενυδάτωση- Κάνοντας, λοιπόν, το καθημερινό σου ντους, πρόσθεσε στην skincare routine, το body scrub. Κάνε απαλές κινήσεις μασάζ, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα, να αποτοξινωθεί σε βάθος το δέρμα και να είναι και πάλι λαμπερό και απαλό. Μην ανησυχείς, το scrub δεν θα επηρεάσει το μαύρισμά σου, ίσα ίσα θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που δημιουργούν αυτή τη θαμπάδα, με αποτέλεσμα να αποκτήσεις ξανά την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας σου.

Πόσο διαρκεί το μαύρισμα και πώς εξαφανίζεται σταδιακά από την επιδερμίδα;

pexels-anastasiia-lopushynska-10650913.jpg

Με πιο απλά λόγια, τα body scrub θα σε βοηθήσουν να παρατείνεις λίγο ακόμη το μαύρισμά σου... Στην αγορά υπάρχει μία μεγάλη γκάμα με τα πιο αρωματικά body scrubs που αφήνουν μία λεία και μοσχομυρωδάτη επιδερμίδα. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις αγαπημένες μου επιλογές που λατρεύω να χρησιμοποιώ ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...

Runway inspo: 4 χτενίσματα που είδαμε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και που θα θες να αντιγράψεις