Το «Pumpkin-Spice» είναι το μακιγιάζ που ορκίζονται οι beauty lovers αυτή τη σεζόν

Ευαγγελία Αλπίδου
Το «Pumpkin-Spice» είναι το μακιγιάζ που ορκίζονται οι beauty lovers αυτή τη σεζόν

Έντονα ζυγωματικά, εντυπωσιακά beauty eye looks με pumpkin-spice eyeshadows και κεραμιδί χείλη έρχονται να ανεβάσουν τις θερμοκρασίες τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Δεν προλαβαίνουμε να μιλήσουμε για μία τάση στο μακιγιάζ και τσουπ, ξεπηδάει η επόμενη. Πριν λίγο καιρό είχαμε το Cinnamon Makeup, όπου συνδύαζε όλες τις αποχρώσεις του καφέ, του κεραμιδί και των ζεστών χρωμάτων της καραμέλας. Δημιουργούσες τα πιο ζεστά beauty looks, τα οποία ταίριαζαν τέλεια με τα φθινοπωρινά looks. Αυτή τη φορά οι makeup artists έρχονται να μας μάθουν ένα νέο makeup trend που ακούει στο όνομα, «Pumpkin-Spice».

Θέλεις έντονες πυκνές βλεφαρίδες; 3 λάθη που κάνεις με τη mascara και φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα

Τι είναι το «Pumpkin-Spice»;

321092236_3254086241510221_8993220126123418023_n.jpg

@hungvanngo

Tα χρώματα που πρωταγωνιστούν στο «Pumpkin-Spice» είναι όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί, του καφέ και τα κεραμιδί χρώματα που έχουν τα μπαχαρικά του χειμώνα. Έντονα ζυγωματικά, εντυπωσιακά beauty eye looks με pumpkin-spice eyeshadows και κεραμιδί χείλη έρχονται να ανεβάσουν τις θερμοκρασίες τις κρύες μέρες του χειμώνα. Το συγκεκριμένο makeup trend, έχει γίνει viral από τις beauty lovers στο TikTok, ενώ πολλές celebrities του εξωτερικού το έχουν υιοθετήσει στις εμφανίσεις τους.

Βρήκαμε τα πιο stylish κουρέματα που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου από την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Το μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας

334685109_503101018476913_2969173972757041489_n.jpg

@hungvanngo

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ταιριάζει σε όλους τους τόνους της επιδερμίδα, ενώ οι ζεστές αποχρώσεις κολακεύουν με τον πιο όμορφο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το pumpkin-spice θυμίζει πολύ το latte makeup που είχε γίνει viral φέτος το καλοκαίρι από το beauty icon, Hailey Bieber, μόνο που στο pumpkin μακιγιάζ, οι πορτοκαλί αποχρώσεις είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Μη φεύγεις! Δε θα σε αφήναμε έτσι. Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα must-have items που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το συγκεκριμένο beauty trend και να απογειώσεις τις fall εμφανίσεις σου.

Shopping Time: