Η Δανάη Μπάρκα βρήκε το αξεσουάρ για τέλεια μαλλιά σε δευτερόλεπτα

Η Δανάη Μπάρκα βρήκε το αξεσουάρ για τέλεια μαλλιά σε δευτερόλεπτα

Η στέκα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί στο γραφείο, στο γυμναστήριο, σε glam events και parties.

Τα μαλλιά είναι από μόνα τους ένα μεγάλο κεφάλαιο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε περάσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να φτιάξουμε τα ατίθασα μαλλιά μας. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, έχουμε ανάγκη από ένα «μαγικό ραβδί» που θα μας ακουμπήσει και θα μας χαρίσει το τέλειο hairstyles σε χρόνο dt.

Η Δανάη Μπάρκα φαίνεται πως το βρήκε! Βρήκε το αξεσουάρ μαλλιών που σαν μαγικό ραβδί μπορεί να απογειώσει το πιο βαρετό look. Πρόκειται, για ένα αξεσουάρ που έχει έρθει από τα 90s πιο σύγχρονο και ανανεωμένο. Η στέκα, λοιπόν, έχει κάνει ένα δυνατό come back και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί στο γραφείο, στο γυμναστήριο, σε glam events και parties. Υπάρχουν στέκες σε διάφορες υφές και patterns που χαρίζουν στο κάθε χτένισμα διαφορετικό ύφος και στιλ. Το headband είναι το hair accessory που ταιριάζει με όλα τα casual & formal looks, ενώ στις Εβδομάδες Μόδας το είδαμε μέσα από τα catwalks και τις street style εμφανίσεις των It girls, να ολοκληρώνει τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα.

3 tips για να κάνεις μόνη στο σπίτι το wet look της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η στέκα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, το επιλέγει σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις της. Με τα μαλλιά κάτω, με ψηλούς κότσους και αλογοουρές, η στέκα είναι η πινελιά που θα απογειώσει οποιοδήποτε χτένισμά της. Αν ακολουθείς την Δανάη στο Instagram θα παρατηρήσεις τη μεγάλη αγάπη που έχει για τις κορδέλες και τις στέκες. Και όχι άδικα, γιατί είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και τις bad hair days.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που δεν έχεις προλάβει το προηγούμενο βράδυ να λουστείς, η στέκα είναι το αξεσουάρ που θα καμουφλάρει τα άλουστα μαλλιά σε δευτερόλεπτα! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά cute χτενίσματα της νεαρής παρουσιάστριας με απόλυτο πρωταγωνιστή το αξεσουάρ από τα 90s. Ρίξε μία ματιά...

Κεντρική φωτογραφία: @danai_barka