«Πόσο χρόνο χρειάζομαι για να ετοιμάσω τον γάμο μου»;

«Πόσο χρόνο χρειάζομαι για να ετοιμάσω τον γάμο μου»;

Βρήκαμε όλα τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις όσον αφορά τις προετοιμασίες του γάμου σου.

Η αλήθεια είναι πως ο γάμος αποτελεί προσωπική υπόθεση των άμεσα ενδιαφερόμενων. Μπορεί στη χώρα μας να νομίζουμε πως πρέπει όλοι να εκφέρουν την άποψή τους για την τελετή όμως στη πραγματικότητα μόνο το ζευγάρι πρέπει να πάρει όλες τις αποφάσεις για το ξεχωριστό αυτό γεγονός. Την ώρα που οι ειδικοί υποστηρίζουν πως κατά μέσο όρο απαιτείται ένα έτος για τον προγραμματισμό ενός πετυχημένου γάμου, μερικοί μελλόνυμφοι τα καταφέρνουν σε πολύ συντομότερο χρονικό διάστημα. Αντίθετα υπάρχουν ζευγάρια που προετοιμάζονται χρόνια για τη "μεγάλη ημέρα".

Εμείς αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε όλη τη διαδικασία βήμα-βήμα, ώστε να οργανώσεις εύκολα, γρήγορα και σωστά τον πιο ονειρεμένο γάμο. Αρχικά, πρέπει να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για τα πιο άμεσα, βασικά ζητήματα όπως το budget, η τοποθεσία της τελετής και ο αριθμός των καλεσμένων. Η αναζήτηση του τέλειου χώρου είναι σίγουρα ένα, αν όχι το πιο χρονοβόρο κομμάτι. Δείτε πολλά, διαφορετικά μέρη και βεβαιωθείτε πως είναι διαθέσιμα για την επιθυμητή ημερομηνία.

Ακολουθεί η αναζήτηση του νυφικού, η οποία πρέπει να γίνει αρκετά νωρίτερα αν δεν θέλεις να πληρώσεις ένα υπέρογκο ποσό για το φόρεμα των ονείρων σου. Όταν έχεις τακτοποιήσει όλα τα παραπάνω μπορείς να ξεκινήσεις την οργάνωση του bachelor party και της γαμήλιας δεξίωσης. Μην ξεχάσεις να αναζητήσεις τον προορισμό για το μήνα του μέλιτος, πάντα σε συννενόηση με τον μέλλοντα σύζυγό σου. Αναζητήστε έγκαιρα προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία για να κλείσετε ένα πακέτο σε αρκετά προνομιακή τιμή. Σε περίπτωση που έχεις μεγάλο άγχος ή φοβάσαι πως δεν θα καταφέρεις να οργανώσεις μόνη το γάμο σου, μπορείς να συνεργαστείς με κάποιον επαγγελματία οργάνωσης γάμων.

Δες επίσης: Unsave the date; 6 όροι με τους οποίους θα ταυτιστείς αν παντρεύεσαι εν μέσω πανδημίας