6 φωτογραφίες που πρέπει να βγάλεις οπωσδήποτε στον μήνα του μέλιτος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
6 φωτογραφίες που πρέπει να βγάλεις οπωσδήποτε στον μήνα του μέλιτος

Οι λήψεις που θα κάνουν τις αναμνήσεις σου να μείνουν για πάντα.

Ο γάμος είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί (ή ακόμη και αν λιγότερο καιρό). Και μετά από ένα λαμπερό και φαντασμαγορικό γάμο σχεδιασμένο και φτιαγμένο στα μέτρα σου, τι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το τέλειο; Ένα ταξίδι του μέλιτος σε έναν προορισμό που ήθελες να πας πολύ, εδώ και καιρό.

Το ταξίδι του μέλιτος φυσικά συνεπάγεται και φωτογραφίες τις οποίες θα κρατήσεις τόσο για να ανεβάσεις στα social media σου, όσο και για να τις βάλεις στο γαμήλιο άλμπουμ που θα φτιάξεις με τον αγαπημένο σου.

Αν λοιπόν έχεις βρει τον προορισμό των ονείρων σου, ήρθε η ώρα να μάθεις και τις 6 φωτογραφίες που πρέπει να βγάλεις όσο θα βρίσκεσαι εκεί.



Η φωτογραφία που δείχνει το μέρος

Ένα σημείο κατατεθέν της πόλης που έχεις επισκεφθεί είναι σίγουρα ένα must μέρος για φωτογραφία. Εάν τα μέρος που επέλεξες για honeymoon έχει κάποιο πολύ όμορφο σημείο στο κέντρο της πόλης με όμορφη αρχιτεκτονική, τότε μιλάμε για την ιδανική φωτογραφία.

Σκέψου για παράδειγμα πως έχεις πάει στο Παρίσι και δεν έχεις φωτογραφηθεί στον Πύργο του Άιφελ, στη Μονμάρτη ή την Παναγία των Παρισίων. H καλύτερη στιγμή για τη φωτογραφία είναι εκείνη η ώρα που δεν κυκλοφορεί και πολύς κόσμος στους δρόμους, όπως για παράδειγμα η ανατολή του ήλιου. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξυπνήσεις νωρίς το πρωί, αλλά αξίζει τον κόπο.

the paris photographer x3Fz9D9qio0 unsplash

Μια φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα

Ναι, οκ μπορεί να ακούγεται αρκετά γραφικό, όμως μια φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στο honeymoon άλμπουμ σου. Εκείνη η «χρυσή ώρα» της ημέρας έχει υπέροχα χρώματα και αν βρεις τη σωστή τοποθεσία, τότε θα μιλάμε για μια φανταστική λήψη.

Παντρεύεσαι το φθινόπωρο; 10 σκηνικά που θα απογειώσουν τον γάμο σου

Μια φωτογραφία στην οποία ποζάρετε χέρι-χέρι

Η φωτογραφία στην οποία ποζάρεις με τον αγαπημένο σου και είστε πιασμένοι χέρι-χέρι είναι μια ακόμη must-have πόζα. Είναι μια στιγμή που οι δυο σας έχετε ξεκινήσει και περπατάτε μαζί στο ταξίδι της ζωής σας. Για να πετύχεις την τέλεια λήψη, πρέπει αρχικά να σας τραβήξει κάποιος άλλος. Περπατήστε αργά, χέρι-χέρι, κοιτάζοντας πάντα ο ένας τον άλλον και χαμογελώντας.

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;



Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία

Σίγουρα τα χρώματα του μέρους που θα αποτελέσει το background της φωτογραφίας σου θέλεις να φαίνονται, ειδικά αν το φόντο σου είναι θάλασσα και ουρανός (πχ φωτογραφία σε νησί). Όμως δεν θα θες να φύγεις χωρίς να βγάλεις και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τους δυο σας στο αγαπημένο σου σημείο.

Μια φωτογραφία μόνο με τους δυο σας

Εδώ δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ το φόντο ή το χρώμα. Το μόνο που έχει σημασία είναι να είστε οι δυο σας στη φωτογραφία και να κάνετε ότι θέλετε. Όσο πιο απλή, τόσο πιο όμορφη και διαχρονική.

Η φωτογραφία με την παιχνιδιάρικη πόζα

Το ταξίδι του μέλιτος αποπνέει πάντα έναν ρομαντισμό, αλλά πειράζει αν νιώσεις και λίγο παιδί; «Η αγαπημένη μου λήψη είναι να αποτυπώσω το ζευγάρι να περνά μια παιχνιδιάρικη στιγμή», λέει Η φωτογράφος Krystal από το Παρίσι. «Συνήθως λέω στον άντρα να την πάρει αγκαλιά και να τη γυρίσει, κάτι που δημιουργεί μια γνήσια έκφραση ευδαιμονίας και γέλιου στο πρόσωπό της».