Η Jada Pinkett Smith αγκαλιάζει την ομορφιά του ξυρισμένου της κεφαλιού και συγκινεί τον κόσμο

Νατάσσα Σχοινά
Η Jada Pinkett Smith αγκαλιάζει την ομορφιά του ξυρισμένου της κεφαλιού και συγκινεί τον κόσμο

Η ηθοποιός αποδέχεται τον εαυτό της και ενθαρρύνει τον κόσμο που την ακολουθεί να κάνει το ίδιο.

Η Jada Pinkett Smith έχει μιλήσει πολλά χρόνια (2018) για την αλωπεκία από την οποία πάσχει. Ωστόσο, το θέμα ήρθε έντονα στην επικαιρότητα όταν ο Will Smith σηκώθηκε το βράδυ των φετινών βραβείων Όσκαρ και έδωσε χαστούκι στον Chris Rock όταν αστειεύτηκε με το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του δείχνοντας αδιαφορία για το γεγονός ότι δεν πρόκειται για κάποιον ρόλο αλλά για υπαρκτή πάθηση.

Το κακό αστείο και η αντίδραση της Jada

Το κοινό βρέθηκε σε σοκ. Δεν ήξερε αν αυτό που είδε ήταν αυθόρμητο ή αν επρόκειτο για κάποιο στημένο stunt ώστε να ανέβουν τα νούμερα της βραδιάς. Τελικά, ίσχυε το πρώτο, κάτι που δημιούργησε περαιτέρω διχασμό σχετικά με το κατά πόσο ακόμα και ένα κακό, αγενές και ασυναίσθητο «αστείο» δικαιολογεί τη χειροδικία.

Η Jada εκείνη την ώρα φάνηκε να ενοχλείται, κάτι που δεν το λες και παράλογο ούτε και μπορείς να την κατηγορήσεις που δεν ένιωσε άνετα με αυτό που άκουσε. Το ότι ο Rock ή ο κάθε Rock βρήκε αστείο το να συγκρίνει την 50χρονη ηθοποιό με την Demi Moore στο G. I. Joe, δε σημαίνει κι ότι εκείνη που πάσχει από αλωπεκία και δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει πρέπει να γελάσει.

https://www.instagram.com/p/CbknNJFpZTz

Σε κάθε περίπτωση, η Jada σε όλη τη διαδρομή της πάθησής της, προσπαθεί να βρει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, να αγαπήσει τον εαυτό της αλλά και να δώσει το καλό παράδειγμα για όλους τους άλλους ώστε να αγαπήσουν τους εαυτούς τους.

«Ήταν το πιο ευγενικό αστείο που έχω πει ποτέ» - Chris Rock, αλήθεια, φτάνει πια

Bald Is A Beautiful Day

Πρόσφατα, μάλιστα, η ηθοποιός ετοιμάστηκε, βάφτηκε, ντύθηκε και κοιτώντας στον φακό, ευχήθηκε σε όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν μαλλιά για την 13η Σεπτεμβρίου που έχει αφιερωθεί σε εκείνους, υπενθυμίζοντας την ομορφιά τους.

https://www.instagram.com/p/Cidf18IPl_M

«Ευτυχισμένη Bald is a Beautiful Day’ σε όλους τους αδερφούς και τις αδερφές μου που δεν έχουν μαλλιά έγραψε», με το post να γεμίζει με δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια μόλις σε μερικές ώρες.