Η Ρεγγίνα Μακέδου με νέο hair look κάνει surf και δίνει ξανά μήνυμα ζωής

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ρεγγίνα Μακέδου με νέο hair look κάνει surf και δίνει ξανά μήνυμα ζωής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η Ρεγγίνα Μακέδου έστειλε το δικό της μήνυμα και είδαμε την ανανεωμένη της εμφάνιση.

Τη Ρεγγίνα Μακέδου την γνωρίσαμε μέσα από τα αισιόδοξα βίντεο, γεμάτα χορό, που δημοσίευε στα social media της, μέσα από το νοσοκομείο την ώρα που έκανε χημειοθεραπείες. Ποτέ δεν έχασε το χαμόγελό της και ο λόγος που έκανε τα συγκεκριμένα βίντεο ήταν ακριβώς αυτός, για να βοηθήσει κι άλλα άτομα που περνούν αυτού του είδους τη δυσκολία με την υγεία τους να μην χάσουν κι εκείνα το χαμόγελό τους.

https://www.instagram.com/p/CG7xe86gs0j/

Ο δρόμος δεν ήταν καθόλου εύκολος για την 40χρονη σήμερα γυμνάστρια, αφού ενώ είχε ολοκληρώσει επιτυχώς τις χημειοθεραπείες της, έξι μήνες μετά και τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars το 2022, η λευχαιμία της έκανε υποτροπή και ήταν απαραίτητο για την υγεία της να της γίνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. H ίδια είχε κάνει μάλιστα, γνωστή την κατάσταση της υγείας της τότε μέσα από μια ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα…. Και ήρθε φουρτούνα τελικά!!! Ναι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο. Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά!! Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!! Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον. Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε».

https://www.instagram.com/p/CcH0hkjsjpX/

Τα καλά νέα, ωστόσο ήρθαν για εκείνη, αφού βρέθηκε συμβατός δότης μυελού των οστών. Η ίδια το ανακοίνωσε στα social media της ενώ από τότε πηγαίνει σε σχολεία ή σε διάφορες ημερίδες για να ενημερώσει τα νέα παιδιά και όχι μόνο για το πόσο σημαντικό είναι να γινόμαστε δότες μυελού των οστών. Άλλωστε, όπως και η ίδια εξηγεί δεν είναι επίπονη διαδικασία για τον δότη και μπορεί αυτή η απλή κίνηση να σώσει τη ζωή κάποιου, όπως έγινε με τη δική της περίπτωση.

https://www.instagram.com/p/CedMHPesBRp/

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Έτσι λοιπόν, η Ρεγγίνα Μακέδου το φετινό καλοκαίρι απόλαυσε στο έπακρο τη ζωή που της δόθηκε και όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δεν χόρταινε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μάλιστα, παρότι ο Σεπτέμβρης βρίσκεται σχεδόν στα μέσα του, η ίδια πήγε στην παραλία κι όχι μόνο έκανε μπάνιο, αλλά για πρώτη φορά δοκίμασε να κάνει και wind foil, κάτι σαν wind surf. Mε το βίντεο που δημοσίευσε από την νέα της αυτή εμπειρία αλλά και με throwback εικόνες της από το περσινό καλοκαίρι της στο νοσοκομείο, η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε ξανά να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενδυνάμωσης σε όλους όσους έχουν προβλήματα υγείας. Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «Αυτό το βίντεο είναι για να πιστέψεις ότι μπορείς!!! Είναι για να δεις εσύ που τώρα παλεύεις όσο και αν φαίνεται ακατόρθωτο μπορείς να κάνεις πράγματα που ποτέ δεν έκανες!!! Αυτή την μια εβδομάδα ένιωσα πάλι δυνατή!!! Ένιωσα ότι μπορώ!!! Και αν στην αρχή τα πόδια μου έτρεμαν, και με το ζόρι ήμουν με τα γόνατα στην σανίδα, σκέφτηκα ότι ένα χρόνο πριν με το ζόρι περπατούσα… και φέτος τελικά είμαι όρθια πάνω σε μια σανίδα μαθαίνοντας wing foil!!!!»

https://www.instagram.com/reel/CxIRuadM4Xg/

Άλλωστε, σήμερα 17 Σεπτεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και πέρα από αυτό το βίντεο η γυμνάστρια θέλησε να επισημάνει ξανά μέσα από τα social media της πόσο σημαντικό είναι να γίνουμε εθελοντές.

377292560_824157062581300_8533628574911561017_n.jpg

Τα άφρο μαλλιά της

Βέβαια, μέσα από το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε από την παραλία είδαμε πως η Ρεγγίνα Μακέδου έχει άφρο καστανά μαλλιά και της πηγαίνουν πολύ, όπως της γράφουν στα σχόλια οι followers της. Τις προηγούμενες φορές, όπως έχουμε δει από αναρτήσεις της προτιμούσε να τα ισιώνει ενώ την είχαμε δει και τελείως ξανθιά. Πλέον, έχει επιλέξει να τα έχει φυσικά και είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.