Η δεμένη ομάδα είναι πάντα ανίκητη...

Δέσποινα Καμπούρη
Η δεμένη ομάδα είναι πάντα ανίκητη...

Συνήθως τους απολογισμούς τους κάνουμε κάθε νέα χρονιά. Εγώ, καθώς είμαι άκρως ενοχικό, συναισθηματικό  και «προβληματικό» άτομο, τις κάνω καθημερινά. Γενικώς μου αρέσει να μου σπάω τα… νεύρα με κάθε ευκαιρία. Θα έλεγα ότι είμαι λίγο μαζόχα αλλά δεν έχω καμία διάθεση να το κάνω kinky Χριστουγεννιάτικα.

Βασικά, κάθε άλλο. Σήμερα νιώθω την ανάγκη πιο έντονα από ποτέ να μιλήσω για άλλους… Πολύ σημαντικούς ανθρώπους που γνωρίζω, αγαπώ και εκτιμώ για το ήθος τους, την καλοσύνη τους, τον επαγγελματισμό τους και κυρίως για τη ζεστή τους καρδιά.

Είναι τόσο μα τόσο σημαντικό να υπάρχουμε και να ζούμε μέσα σε μία δεμένη ομάδα. Είτε αυτή η ομάδα είναι η οικογένειά μας, οι φίλοι μας είτε οι συνάδελφοί μας. Κι εγώ είμαι τόσο τυχερή που έχω όλα όσα ζητούσα στη ζωή μου.

Σήμερα δε θα γράψω για τον άντρα μου και τα παιδιά μου, ούτε και για τους διαχρονικά λατρεμένους μου φίλους. Θα σας γράψω για την ομάδα μου. Αυτή την ομάδα στην οποία έχω τη χαρά να βρίσκομαι και να τη συναναστρέφομαι καθημερινά, πολλές πολλές ώρες… εκτός αλλά κυρίως εντός γραφείου.

Μαργαρίτα Νικολάου, Ερμιόνη Σαρρή, Γωγώ Φούντα, Νίκη Παπανικολάου, Ζωή Πατσιώλη, Νάνσυ Μητσοστέργιου, Διονυσία Καλαποθαράκου, Δήμητρα Λυγίζου, Δήμητρα Ζάρκου, δε σας ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό σας και το ακέραιο ήθος σας. Σας ευχαριστώ κυρίως γι’ αυτά που δεν ξέρουν οι άλλοι. Για το ότι πάντα καλύπτει η μία τα λάθη της άλλης χωρίς να περιμένει τίποτα πίσω, για το ότι πάντα καταφέρνετε να γίνετε μία γροθιά απέναντι σε αντιξοότητες, για το ότι και στις πιο δύσκολες μέρες στο γραφείο έχετε έναν καλό λόγο να πείτε, ένα μικρό κουτσομπολιό που θα μας φτιάξει τη μέρα, ή έναν αστείο σχολιασμό που θα μας κάνει όλες να ξεσπάσουμε σε γέλια. Μα πάνω απ’ όλα σας ευχαριστώ που με διαλέξατε να γίνω Διευθύντριά σας. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές που έχω ζήσει σε όλα τα χρόνια της καριέρας μου στα Media. Όχι η θέση καθαυτή, αλλά η εμπιστοσύνη και η αγάπη που μου δείχνετε καθημερινά.

Δούκισσα Νομικού, Ισμήνη Νταφοπούλου, Νικολέττα Ράλλη, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Μαρία Λουίζα Βούρου, σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία. Κι αν σας πίεσα κάποιες φορές λίγο παραπάνω, είδατε ότι άξιζε τον κόπο. Πάμε γερά και για το 2018!

Γιατί η δεμένη ομάδα, είναι πάντα ανίκητη κι εσείς είστε τα γρανάζια που δίνουν ώθηση σε αυτό που λέγεται Queen.gr και Mothersblog.gr . Ομάδα ενωμένη, ζηλευτή και δυνατή.

Να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα και να ξεκουραστείτε γιατί ξέρω ότι φέτος το έχετε περισσότερη ανάγκη από ποτέ!

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!

ΥΓ: Σήμερα τα tags και τα keywords είστε εσείς!

PS: I love you <3

Διαβάστε ακόμη:

Όταν δεν έχεις ζωή...

Μόνη τα Χριστούγεννα; Και τι έγινε;