Τα looks που ξεχώρισα από την εκπομπή

Δέσποινα Καμπούρη
Τα looks που ξεχώρισα από την εκπομπή

Ακόμα δεν το έχω πιστέψει πως πέρασαν τρεις εβδομάδες από τη μέρα που βγήκαμε στον αέρα με τη  Δανάη, τον  Άρη και τον Γιώργο στο «Πάμε Δανάη» στο Mega.

Σαν ψέμα μου φαίνεται. Πριν τρεις εβδομάδες μου είχε κοπεί η όρεξη από το άγχος, δεν κοιμόμουν καλά από την αγωνία και σκεφτόμουν «Πώς να είμαι άραγε όταν περάσει αυτό;».

Προφανώς και δεν πέρασε τίποτα, καθώς κάθε μέρα σε ένα ζωντανό πρόγραμμα είναι ένα challenge από μόνο του (όχι αυτά που κάνουνε στην εκπομπή με τα wake board, τα πετάγματα στον αέρα και τα αλεξίπτωτα…).

Τουλάχιστον όμως πέρασε η κρυάδα της πρώτης φοράς, βρήκαμε τα πατήματά μας και δόξα τον θεό γινόμαστε φίλοι και περνάμε καλά. Γιατί πιστέψτε με, είναι δύσκολα να περνάς πάντα καλά σε μια εκπομπή.

despoina3

Πάμε τώρα και στο στυλιστικό κομμάτι

Αν ευχαριστιέμαι ένα πράγμα κάθε πρωί που πάω στο στούντιο, είναι 1ον ο ζεστός καφές που μας φτιάχνει ο φίλος μας που μας προσέχει, τα χάδια από τα απαλά χέρια των κοριτσιών που μας βάφουν και μας χτενίζουν και φυσικά το fitting με την Πωλίνα στο καμαρίνι. Κάθε μέρα μου φτιάχνει η διάθεση γιατί διαλέγω τα outfits που με ξετρελαίνουν κι αυτό μου φτιάχνει τη διάθεση! Ποιο κορίτσι δε θα ήθελε να έχει μπροστά της μια ολόκληρη γκαρνταρόμπα που ανανεώνεται καθημερινά και απλώς να επιλέγει αυτό που της αρέσει; Ποιο κορίτσι δε θα ήθελε να φοράει κάθε μέρα διαφορετικά ρούχα;

Σήμερα λοιπόν επέλεξα να ξεχωρίσω κάποια outfits που ξεχώρισα!

Πώς σας φαίνονται;

Περιμένω τα μηνύματά σας στο Instagram! Μπορείς να με ακολουθήσεις στο Facebook και στο Twitter.