«Ταξίδι στις Κάννες για το πιο μαγικό πάρτι!»

«Ταξίδι στις Κάννες για το πιο μαγικό πάρτι!»

Είναι από αυτές τις ευχάριστες εκπλήξεις που έρχονται ξαφνικά και απροειδοποίητα…

Ένα τηλέφωνο, μία πρόταση, ένα αεροπλάνο και ένα «μαγικό πάρτι» στις Κάννες! Ναι! Καλά καταλάβατε! Εκεί που πάνε όλοι οι mega stars για να περπατήσουν στο περιβόητο κόκκινο χαλί σε ένα από τα πιο διάσημα Φεστιβάλ του κόσμου: Το Φεστιβάλ των Καννών!

01

Ήταν σίγουρα μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα… Άφησα για λίγο τη ρουτίνα μου, την καθημερινότητά μου στο γραφείο, την κόρη μου σε καλά χέρια, και μεταμορφώθηκα σε… Σταχτοπούτα! Έτσι ένιωσα μέσα στο εκπληκτικό φόρεμα του Δημήτρη Πέτρου! Ο Δημήτρης είναι ένας υπερταλαντούχος σχεδιαστής που κάνει θραύση στην Ελλάδα! Όμως, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με αυτό το Grecian chic φόρεμα στα χρώματα της σοκολάτας που έφτιαξε αποκλειστικά για το party των γενεθλίων του παγωτού Magic!

04

Τα 25 χρόνια του λαχταριστού παγωτού, γιορτάστηκαν με λάμψη και ατελείωτες δόσεις glamour στην Κρουαζέτ! Εκεί, εκτός από όλους τους ambassadors του Magic που ήρθαν από όλο τον κόσμο, έδωσε το παρόν η Kylie Minogue η οποία τραγούδησε σε μία βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στους καλεσμένους!

09

Οι Κάννες την περίοδο του Φεστιβάλ, είναι ο παράδεισος των παπαράτσι! Περπατάς και ξαφνικά βλέπεις μπροστά σου την Αλεσάντρα Αμπρόσιο να χαμογελά στις κάμερες, τη Σάρον Στόουν να πίνει το κοκτέιλ της σε ένα παραθαλάσσιο bistro και τον Τζάστιν Μπίμπερ να φωτογραφίζεται με τις θαυμάστριές του…

Δεν γίνεται να πας στις Κάννες και να μη δεις από κοντά το Palais des Festivals… Λίγο πριν την ώρα… αιχμής, όπου παγκόσμιοι αστέρες διασχίζουν το περίφημο κόκκινο χαλί, με τα πανάκριβα και υψηλής ραπτικής φορέματα, κοστούμια και κοσμήματά τους, βρέθηκα κι εγώ εκεί για να το δω από κοντά.

21

Εκεί, μετά τα κιγκλιδώματα που χωρίζουν τους αστέρες από τους κοινούς θνητούς, είδα τις περισσότερες σκάλες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου: Μικρές, μεγάλες, ψηλές, κοντές και φυσικά όλες δεμένες με λουκέτα και «σημαδεμένες» με ανεξίτηλο μαρκαδόρο από τα ονόματα των παπαράτσι και των φωτογραφικών πρακτορείων που εκπροσωπούν.

16

Φωτογράφοι από όλο τον κόσμο καπαρώνουν μία θεσούλα, όσο πιο κοντά γίνεται στο κόκκινο χαλί, και ξημεροβραδιάζονται εκεί, περιμένοντας στωικά την έλευση των αστέρων. Όσο πιο καλή είναι η φωτογραφία που θα τραβήξουν, τόσο πιο πολλά χρήματα θα εξασφαλίσουν από όλα τα Media που θα την φιλοξενήσουν παγκοσμίως. Όπως καταλαβαίνετε φίλοι μου, είναι πολλά τα λεφτά… εξού και το ξεροστάλιασμα νυχθημερόν στην σκαλίτσα τους! Κανονικός πόλεμος στα κιγκλιδώματα!

Το ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα κράτησε λίγο, αλλά μου χάρισε μία πρωτόγνωρη εμπειρία!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!

Καλή σας ημέρα!