Denim: Είναι πάλι της μόδας;

Denim: Είναι πάλι της μόδας;

Το απόλυτο trend της σεζόν είναι για μία ακόμη φορά το denim. Η μοναδική τάση παραμένει πάντα επίκαιρη με το ξεχωριστό αυτό ύφασμα να επιστρέφει φέτος σε πολλές παραλλαγές, από φούστες και φορέματα μέχρι τζάκετ και ολόσωμες φόρμες. Από ό,τι φαίνεται, οι λάτρεις του τζιν δεν είχαν ποτέ τόσες επιλογές…

Το διαβάσαμε στο Campari Red Book Of Style και ενθουσιαστήκαμε, ενώ το είδαμε και στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας, να επιστρέφει και να παρουσιάζεται ποικιλοτρόπως. Πιο συγκεκριμένα, στον οίκο Miu Miu κυριάρχησε στο ένα τρίτο της συλλογής: Πανωφόρια, πουκάμισα, φορέματα αλλά και περίτεχνες μάξι φούστες είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις που αγαπήσαμε στην πασαρέλα.

denim1

Από την άλλη, ο Karl Lagerfeld έδωσε μια νέα εκδοχή του αγαπημένου μας τζιν, παρουσιάζοντάς το σε μορφή κουστουμιού, ενώ ο οίκος Vetements του απέδωσε τον σύγχρονο φόρο τιμής που του αξίζει, παρουσιάζοντάς το σε διάφορες εκδοχές από στενά «σωλήνες» παντελόνια μέχρι φαρδιά biker jeans.

Επιπλέον, αρκετές celebrities το τίμησαν, επιλέγοντας να ντυθούν με αυτό από την κορυφή μέχρι τα νύχια, πετυχαίνοντας το απόλυτο το total denim look! Για παράδειγμα, η Gigi Hadid, συνδύασε έξυπνα το τζιν παντελόνι της με το τζάκετ της σε μια εμφάνιση που μας θύμισε παλιές δεκαετίες.

denim2
denim3

Τέλος, κορυφαίο παράδειγμα είναι οι μποέμ εμφανίσεις της Jane Birkin που αγαπούσε ιδιαιτέρως το denim και το επέλεγε αρκετά συχνά αποτελώντας έμπνευση για πολλές γενιές καθώς κατάφερνε να αναδείξει με χαλαρότητα και κομψότητα το τζιν κάνοντας το αποτέλεσμα να μοιάζει πραγματικά «εύκολο»!

Φέτος, λοιπόν, είναι το κομμάτι που θα κυριαρχήσει στην γκαρνταρόμπα μας και θα μας κάνει να απαντήσουμε αμέσως στην ερώτηση: «Τι θα φορέσω σήμερα;». Διάλεξε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου στιλ, συνδύασέ το με τα κατάλληλα αξεσουάρ και φυσικά… φόρεσέ το με αυτοπεποίθηση για να εντυπωσιάσεις!

Δωσ’ του μια ευκαιρία λοιπόν! Το denim άλλωστε είναι ένα διαχρονικό ύφασμα που σου χαρίζει άνεση αλλά και κομψότητα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στο γραφείο, τις βόλτες, αλλά και τις βραδινές σου εμφανίσεις όταν θα χαλαρώνεις απολαμβάνοντας σαν πρωταγωνίστρια του σινεμά το αγαπημένο σου Campari, ένα εξίσου all time classic ποτό που συνεχίζει να παραμένει επίκαιρο εδώ και χρόνια… Απόλαυσέ το υπεύθυνα!

Δες τις τάσεις της σεζόν στο Campari Red Book Of Style, φυσικά με ένα Campari Tonic για παρέα και διάλεξε ό,τι ταιριάζει στο δικό σου ύφος!