Πέντε tips για να ανακαλύψεις ποια τσάντα θα κρατήσεις τη φετινή σεζόν

Ερμιόνη Σαρρή
Πέντε tips για να ανακαλύψεις ποια τσάντα θα κρατήσεις τη φετινή σεζόν

Για αρχή να τοποθετηθούμε στυλιστικά: Ό,τι σχήμα και σχέδιο τσάντας και να επιλέξεις, το θέμα δεν είναι πώς θα την κρατάς αλλά πώς θα εντυπωσιάσεις τους πάντες όταν θα την ακουμπήσεις με τρόπο στο τραπέζι δίπλα σου για να απολαύσεις ένα δροσερό Campari & Tonic! Οι λύσεις πολλές και τα tips μας χρήσιμα και πρακτικά... Πάρε ιδέες!

Μικρή και θαυματουργή!

Τα μικρά τσαντάκια τύπου clutch είναι εντυπωσιακά και πανέμορφα και επίσης δεν σε δεσμεύουν με το μέγεθός τους. Τα ακουμπάς άνετα στο τραπέζι και απολαμβάνεις τη βραδιά σου, χωρίς να το χάνεις στιγμή από τα μάτια σου! Οι επιλογές αμέτρητες σε prints, δερμάτινα, υφασμάτινα ακόμα και με textures! Μπορεί να φαίνονται μικρές αλλά χωράνε όλα τα απαραίτητα για τη βραδινή σου έξοδο!

bag5

Χέρια ελεύθερα!

Είτε φορεμένες χιαστί (cross body bags), είτε περασμένες στον έναν ώμο, οι τσάντες αυτές εκτός από πανέμορφες είναι και θαυματουργές γιατί πολύ απλά έχεις την απόλυτη ελευθερία των χεριών σου! Μπορείς να χορέψεις και να κρατήσεις ανενόχλητη το stylish balloon ποτήρι ενός Campari & Tonic!

Όσες φοριούνται χιαστί, είτε με λουρί από αλυσίδα είτε από δέρμα, έχουν το θετικό στοιχείο ότι τις νιώθεις πάντα πάνω σου και δεν απασχολείσαι με το πού βρίσκονται στο χώρο. Επιλέξτε χρώμα και σχήμα και απολαύστε βραδιές γεμάτες ελευθερία και δροσερό Campari!

bag4

To σακίδιο που πάει παντού!

Όχι, δεν εννοούμε το σακίδιο του σχολείου. Προσοχή! Όλοι οι μεγάλοι οίκοι έχουν λανσάρει στις συλλογές τους σακίδια μικρά ειδικά για τις βόλτες μας! Δερμάτινα, καπιτονέ, με αξεσουάρ (μεγάλες γούνινες φούντες) και τσεπούλες που είναι άκρως βολικές και πρακτικές! Το backpack σου δίνει ευκολία και πάει με όλα! Επίσης κρατιέται όλες τις ώρες της ημέρας! H Kendall Jenner δεν το αποχωρίζεται ποτέ... (Κάτι ξέρει!)

bag3

Υπόθεση Φάκελος…

Όμορφες, κλασικές, εντυπωσιακές και ευρύχωρες! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Οι τσάντα-φάκελος είναι η λύση για όλα εκείνα που θέλουμε να κουβαλήσουμε σε μία έξοδο και δεν χωράνε στα πολύ μικρά τσαντάκια μας. Η ποικιλία σε χρώματα, δέρματα και σχήματα… ατελείωτη! Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει!

bag2

To κάτι διαφορετικό!

Δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σας μία διαφορετική και ιδιαίτερη τσάντα! Θέλετε να είναι κόκκινη; Θέλετε να είναι διάφανη; Θέλετε να είναι πολύχρωμη; Κάντε εσείς την επιλογή ανάλογα με το γούστο σας, αλλά αυτή η μία και διαφορετική τσάντα θα καθιερώσει το στιλ σας και θα σας χαρακτηρίζει!

bag1

Κρατήστε όποια τσάντα και αν επιλέξετε και απολαύστε ξεχωριστές εξόδους με χαμόγελο, δροσερά Campari και άποψη! Διάβασε περισσότερα στο μοναδικό «κόκκινο βιβλίο» Campari Red Book Of Style, απόλαυσε υπεύθυνα και πάντοτε με… στιλ!