4 λάθη που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες στο φλερτ

Τσακιρίδου Χριστίνα
4 λάθη που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες στο φλερτ

Πολλές φορές υποκύπτουμε σε μερικά λάθη που καταστρέφουν το ερωτικό παιχνίδι.

Kάθε καλοκαίρι το φλερτ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των διακοπών. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να φλερτάρεις με άτομα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δημιουργούν μια πρωτόγνωρη έλξη.

Μπορεί οι άντρες να θεωρούνται oι μετρ του φλερτ ωστόσο τα τελευταία χρόνια το ωραίο φύλο έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα. Πολλές φορές μάλιστα η καλύτερη περίοδος σε ένα ζεύγος είναι αυτή που προηγείται της σχέσης καθώς το φλερτ μεταξύ των δύο φύλων τονώνει την αυτοπεποίθηση και ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη.

Δυστυχώς αρκετές από εμάς τείνουν να κάνουν άθελά τους κάποια πράγματα που απωθούν το αντρικό φύλο. Σήμερα αποφάσισα να συγκεντρώσω τα 4 το συνηθισμένα ώστε να μην τα επαναλάβεις ποτέ (μα ποτέ!) ξανά.

7 πράγματα που δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ ένας άνδρας



4 μεγάλα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο φλερτ

via GIPHY

1) Μιλάς πολύ χυδαία

Ακόμη και εν έτει 2021, το αρσενικό είναι αυτό που θα πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όταν εσύ αρχίζεις να του μιλάς πρόστυχα ή να τον φλερτάρεις αδιάκριτα ουσιαστικά τον ευνουχίζεις και τον ξενερώνεις. Καλό είναι να αφήνεις χρόνο για να δεις αν θα κάνει εκείνος κάποια κίνηση πχ. να σε πάρει τηλέφωνο, να στείλει μήνυμα ή να σου ζητήσει να βγείτε.

2) Γίνεσαι πιεστική

Αν στέλνεις συνεχώς μηνύματα, παίρνεις τηλέφωνα ή σχολιάζεις ό,τι ανεβάζει στα social media, έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι.

3) Το παίζεις πολύ δύσκολη

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δείχνεις υπεροπτική και σνομπ στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Ξανασκέψου λοιπόν τον τρόπο που του μιλάς στο τηλέφωνο και στα μηνύματα. Στόχοος να του δείξεις με τρόπο από την αρχή την προτίμησή σου χωρίς όμως να το παρακάνεις.

4) Εκφράζεις ζήλια

Σε κανέναν άνδρα δεν αρέσουν οι υπερβολικά κτητικές γυναίκες. Όσον αφορά εκείνες που κάνουν συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας ας μην μιλήσω καλύτερα...Αν είστε στην αρχή της σχέσης σας και εσύ έχεις ήδη «κρεμαστεί» από πάνω του όταν αυτός μιλάει με τους φίλους του ή νευριάζεις όταν μιλάει με την κολλητή του, άστο καλύτερα.

Τι χρειάζεται ένας άνδρας για να σε ερωτευτεί και να μείνει μαζί σου για πάντα



Πηγή κεντρικής: freepik.com