Από απλή γνωριμία, σε έναν μεγάλο έρωτα: Τα viral tips σχέσεων ήρθαν μέσα από το TikTok

Από απλή γνωριμία, σε έναν μεγάλο έρωτα: Τα viral tips σχέσεων ήρθαν μέσα από το TikTok
Pexels

Influencer «διδάσκει» τον τρόπο που ένας player θα μπορούσε να βρει τον δάσκαλό του. 

Μήπως είσαι στη φάση που ψάχνεις έναν μεγάλο έρωτα; Μια «γκουρού του φλερτ» είναι ...εδώ για σένα και σου αποκαλύπτει τους απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείς εύκολα να «λυγίσεις» τρεις διαφορετικούς τύπους ανδρών και να τους κάνεις να σε ερωτευτούν.

Ειδικότερα, η Courtney Shields από τις ΗΠΑ, γνωστή και ως μετρ σε θέματα σχέσεων, χρησιμοποιεί τα ταλέντα της για να συνομιλεί με τους τύπους που την ενδιαφέρουν, να τους γοητεύει, να εισχωρεί στη σκέψη τους και γενικά να τους κάνει να σκέφτονται μόνο αυτήν.

Η influencer, η οποία έχει 487.500 ακολούθους στο TikTok και πάνω από 10 εκατομμύρια likes σε πολλά βίντεό της, αποκάλυψε σε μια πρόσφατη ανάρτησή της τί θα μπορούσες να πεις σε «εκείνον» αν θέλεις να του μείνεις αξέχαστη: «Σού έχω μερικά πιο "επιθετικά" πράγματα που πρέπει να πεις σε έναν άντρα όταν θέλεις να φλερτάρεις και να μπεις ...κάτω από το δέρμα του μένοντάς του αξέχαστη».

Τοξικές σχέσεις: Νοιάζεται για μένα ή θέλει να με χειραγωγήσει;

«Το λίγο κακό φλερτ, αλλά με αστείο τρόπο, θα τον κάνει να μη μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του και να αναρωτιέται γιατί του είπες ό,τι τού είπες. Και δεν είναι πολλοί αυτοί που ξέρουν πραγματικά πώς να το κάνουν αυτό».

Στη συνέχεια, η Courtney αποκάλυψε ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλύτερα στη δια ζώσης επαφή αντί μηνυμάτων, έτσι ώστε το άτομο που σε ενδιαφέρει να αισθάνεται καλύτερα το χιούμορ και τα vibes.

Η «γκουρού του φλερτ» -σύμφωνα πάντα με το κοινό της, πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά αστείο αν υπάρχει λίγη ειρωνεία. Για παράδειγμα, εφάρμοσε την τακτική σε κάποιον που έχει πολύ αθλητικό σώμα ή μοιάζει σαν να μη δίνει δεκάρα για το πώς είναι. Μην πεις κάποιο κομπλιμέντο που πιθανότατα δέχεται σε τακτική βάση. Αλλά κάτι έξυπνο, πρωτότυπο και χιουμοριστικό όπως: μοιάζεις με μεγαλόσωμο pickleball».

Εξηγώντας τη σκέψη της, συνέχισε: «Δεν θα ξέρει πώς να το πάρει αυτό. Θα αναρωτηθεί αν τον αποκαλείς αθλητικό τύπο, αν είναι κομπλιμέντο ή αν τον αποκαλείς “μία από τα ίδια” και “βασικό”. Κάθε άντρας στις εφαρμογές γνωριμιών αυτή τη στιγμή είναι σαν να παίζει pickleball μαζί μου. Το pickleball είναι πολύ “βασικό” παιχνίδι αυτή τη στιγμή και όλοι το παίζουν».

Για όσους δεν γνωρίζουν, το pickleball είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα στην Αμερική και συνδυάζει στοιχεία τένις, πινγκ-πονγκ και μπάντμιντον. Οι κανόνες είναι πολύ απλοί στην εκμάθηση και είναι ένα εύκολο παιχνίδι για αρχάριους.

Μετά το «είναι περίπλοκο» το situationship είναι το νέο relationship status

Συνεχίζοντας με τα tips της, η Courtney αποκάλυψε το επόμενο level για τους άντρες που μπορεί να υποψιάζεσαι ότι είναι «players» και έχουν πολλά κορίτσια στο στόχοστρο ή τουλάχιστον θα ήθελαν να είχαν. «Δεν θέλεις να σε βλέπει έτσι όπως βλέπει κάθε άλλο κορίτσι. Οπότε θα τον κοιτάξεις και θα του πεις, "θα είναι πολύ δύσκολο για σένα", αφού έχεις μιλήσει και φλερτάρει μαζί του για μερικές ώρες, και εκείνος θα είναι σαν: "τι θα είναι δύσκολο για μένα;". Και μετά θα τον κοιτάξεις με νόημα στα μάτια λέγοντάς του “δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις”».

Η Courtney συνέχισε λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να μείνεις στη θέση σου και να μην δώσεις στον player αυτό που θέλει, ακόμα κι αν «δίψας» στο να οδηγήσει κάπου. «Πρέπει να είσαι ένας πολύ δύσκολος στόχος που θα παλέψει σκληρά για να κατακτήσει».

Το επόμενο βήμα στη λίστα chat-up γνωριμιών είναι για τους άντρες που αυτοπροσδιορίζονται από το ύψος τους. «Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε κάποιον που είναι πολύ ψηλός ή απλώς ψηλός. Άρα 1,80 και πάνω. Και προφανώς, αν κάποιος είναι πιο κοντός, αυτή η τακτική δεν πρέπει να εφαρμοστεί καθώς θα ήταν αγένεια. Και δεν θελουμε να είμαστε αγενείς, απλώς προσπαθούμε να είμαστε παιχνιδιάρικοι. Γι' αυτό πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,80. Απλώς θα τον κοιτάξεις και θα πεις, “Θυμάμαι ότι ήσουν λίγο ψηλότερος”. Και θα είναι σαν “Tι; Είμαι 1,82. Τι εννοείς ότι με θυμάσαι να είμαι πιο ψηλός; Μα είμαι ψηλός”».

Οι άνθρωποι στα σχόλια ενθουσιάστηκαν με τις συμβουλές της Courtney και έσπευσαν να μοιραστούν τις δικές τους συμβουλές και ιστορίες. Ένα άτομο έγραψε: «Ο τύπος με τον οποίο μιλάω παίζει τένις -με τη μέθοδο του pickleball θα τσιμπήσει κυριολεκτικά». Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Χρησιμοποίησα το ύψος το περασμένο Σαββατοκύριακο και ήταν τόσο προσβεβλημένος που έβγαλε την ταυτότητά του για να επιβεβαιώσει ότι είναι όσο έλεγε».

Τι άλλο θα δούμε στο TikTok είναι το δικό μας σχόλιο…

pexels-cottonbro-studio-4695793.jpg