Οι Ελληνίδες celebrities αγαπούν το διάβασμα εσύ όμως θα λατρέψεις τις βιβλιοθήκες τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι Ελληνίδες celebrities αγαπούν το διάβασμα εσύ όμως θα λατρέψεις τις βιβλιοθήκες τους

Οι επώνυμες έχουν δημιουργήσει γωνιές που όλες θα θέλαμε για να χαλαρώσουμε τα φθινοπωρινά απογεύματα.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας με αποτέλεσμα όλες οι Ελληνίδες celebrities να έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Instagram κατακλύζεται καθημερινά από φωτογραφίες και videos των επωνύμων και έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε πλάνα από τα σπίτια όπου μένουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αρκετές από τις κυρίες της εγχώριας showbiz αγαπούν το διάβασμα και έχουν αξιοζήλευτες βιβλιοθήκες. Εμείς σήμερα βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 5 από τις ωραιότερες για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

5 βιβλιοθήκες που όλες θα θέλαμε στο σπίτι μας

1) Ελένη Μενεγάκη

H βασίλισσα της TV είναι κάτοικος Βορείων προαστίων και διατηρεί ένα από τα πιο πολυτελή οικήματα των Μελισσίων. Μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram η παρουσιάστρια έχει δείξει αρκετές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από μία μεγαλύτερη και μία μικρότερη κατοικία σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τετραγωνικών μέτρων. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, το διάβασμα είναι ένας από τους αγαπημένους της τρόπους χαλάρωσης κάθε καλοκαίρι ή όταν της το επιτρέπει το βαρύ πρόγραμμά της. Η παρουσιάστρια έχει μια πολύ μεγάλη γκάμα βιβλίων την οποία μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BgEGR9yhAfC

2) Ήβη Αδάμου

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο Μιχάλης Κουϊνέλης ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στην Αλεξανδρούπολη. Μέσα από το Instagram της, η Ήβη μας έχει αποκαλύψει μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές, με το σαλόνι να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία το ζευγάρι έχει αγοράσει μια επιβλητική μαύρη βιβλιοθήκη στην οποία έχει τοποθετήσει minimal διακοσμητικά, καδράκια και αρκετά βιβλία.

https://www.instagram.com/p/CY9TTuNIN1M

3) Ζενεβιέβ Μαζαρί

geneviev4.jpg

Γνωστή για την υψηλή αισθητική της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην πρωτεύουσα. Η πρώην κριτής του GNTM ποζάρει συχνά στο σαλόνι της και μοιράζεται τις λήψεις στα social media, δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης. Η μεγάλη λευκή βιβλιοθήκη της μας κέντρισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και αποτελεί Instagramable σημείο.

4) Ελένη Τσολάκη

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έχουν διακοσμήσει το χώρο τους, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια. Μια ματιά στο Instagram της Ελένης Τσολάκη αρκεί για να διαπιστώσεις πως στο σπίτι της πρωταγωνιστεί το ξύλο και οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.

Τα έπιπλα που έχουν επιλέξει είναι σε γκρι και λευκό χρώμα, με την βιβλιοθήκη να βρίσκεται συχνά σε πρώτο πλάνο των posts τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 36χρονη διαθέτει μια μεγάλη συλλογή βιβλίων τα οποία έχει τοποθετήσει στις ειδικές εσοχές.

tsolaki9.jpg

5) Κλέλια Ανδριολάτου

klelia.jpg

Η νεαρή ηθοποιός μένει σε ένα cozy διαμέρισμα στο οποίο έχει βάλει το προσωπικό της στυλ. Στο σαλόνι της δεσπόζει μία μεγάλη άσπρη βιβλιοθήκη στην οποία η 25χρονη έχει τοποθετήσει τα αγαπημένα της βιβλία, κορνίζες και διακοσμητικά.

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki