Η έπαυλη της Jennifer Garner στο Bentwood είναι το Αμερικανικό όνειρο

Η έπαυλη της Jennifer Garner στο Bentwood είναι το Αμερικανικό όνειρο

Η διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει την οικία των ονείρων της μετά το διαζύγιο με τον Βen Affleck.

H Jennifer Garner είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της και μετρά αρκετά χρόνια καριέρας στο Hollywood. Φέτος ήρθε ξανά στο επίκεντρο του Τύπου λόγω του γάμου του πρώην συζύγου της, Ben Affleck με την Jennifer Lopez.

H 50χρονη σταρ έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και ζει ξέγνοιαστα με τα παιδιά της σε ένα υπερπολυτελές σπίτι. Το σπίτι στο οποίο έμενε με τον πρώην σύζυγό της Ben Affleck πουλήθηκε για 32 εκατομμύρια δολάρια στον Adam Levine και τη σύζυγό του Behati Prinsloo και διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες και 8 μπάνια καθώς και ξενώνα με δύο υπνοδωμάτια. Όπως είχε δηλώσει ο νέος ιδιοκτήτης το σπίτι διαθέτει απόλυτη ηρεμία, σου επιτρέπει να μην ακούς την κίνηση και σε απαλλάσσει από το άγχος.

Το dreamy σπίτι της Jennifer Garner

Όταν η Jennifer Garner και ο Ben Affleck ήταν ακόμη μια ευτυχισμένη οικογένεια έμεναν στην γειτονιά Pacific Palisades του Los Angeles. Αμέσως μετά το διαζύγιο, η 50χρονηχηθοποιός αποφάσισε να μετακομίσει σε καινούριο σπίτι στην ίδια γειτονιά, το οποίο νοίκιαζε προσωρινά. Λίγους μήνες αργότερα η Garner αγόρασε ένα οικόπεδο στο Brentwood όπου αποφάσισε να χτίσει την έπαυλη που θα στεγάσει τα όνειρα εκείνης και των παιδιών της.

https://www.instagram.com/p/CkHLO_JA-su

Η σταρ αγόρασε το σπίτι έναντι 8 εκατομμυρίων δολαρίων και έκανε ολική ανακαίνιση. Το παλιό σπίτι είχε μόλις 4 κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια, ενώ η ηθοποιός αποφάσισε να το φτιάξει ακριβώς όπως το ονειρευόταν.

https://www.instagram.com/p/CglFhdRg6J6

Δεν είναι λίγες οι φορές που η διάσημη ηθοποιός μας δείξει αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της στο Instagram. Ανάμεσα στα spots που ξεχωρίζει είναι η κουζίνα αλλά και το δωμάτιο ανάγνωσης στο οποίο έχει τοποθετήσει πρωτότυπα τζάμια στα παράθυρα.

Το σπίτι του Στέλιου Χανταμπάκη & της Όλγας Πηλιάκη μοιάζει με πίστα Survivor (έχει + mini γήπεδο)

https://www.instagram.com/p/CaSXtIfJ-i2

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα το πολυτελές σπίτι της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com