Πιερίδη & Κατριβέσης έχουν βάλει φαντασία στο σπίτι τους στη Γλυφάδα και μας δίνουν ιδέες deco

Πιερίδη & Κατριβέσης έχουν βάλει φαντασία στο σπίτι τους στη Γλυφάδα και μας δίνουν ιδέες deco
NDP photo agency

Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στα νότια προάστια και οι φωτογραφίες από το σπίτι τους θα σε εμπνεύσουν.

H Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις και στηρίζουν έμπρακτα ο ένας τον άλλον.

Ο γνωστός σεφ και η τραγουδίστρια παντρεύτηκαν το 2017 με τον πρώτο να λατρεύει τον γιο της συζύγου του, Νικόλα Φωτιάδη, τον οποίο η καλλιτέχνης απέκτησε από τον προηγούμενο γάμο της.

Για τη νέα της ζωή αλλά και για τη σχέση του γιου της με τον σεφ η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει: «Με τον σύζυγό μου γίναμε ζευγάρι πριν γεννηθεί ακόμη ο γιος μου. Φυσικά, ο Νικόλας «εκμεταλλεύεται» στο έπακρο το γεγονός πως μεγαλώνει σαν να έχει δύο μπαμπάδες. Του δίνουν τα πάντα. Για παράδειγμα, δεν του παίρνει ο ένας το PlayStation, όταν θα βρεθεί με τον άλλο, θα το ζητήσει από εκείνον. Η σχέση του Δημήτρη με τον γιο μου είναι εξαιρετική, μάλιστα έχουν την ίδια τρέλα στο να δοκιμάζουν περίεργα φαγητά. Να καταλάβεις, πριν από χρόνια, λόγω της δουλειάς του Δημήτρη που είναι σεφ, ζήσαμε στο Μεξικό ένα εξάμηνο πριν ξεκινήσει ο Νικόλας στο σχολείο. Εκεί λοιπόν ο σύζυγός μου μας είχε φτιάξει χαβιάρι από μυρμήγκια».

Με το tropicalcore trend του Tik Tok το σπίτι σου θα μοιάζει λες και βγήκε από τις διακοπές σου

Τα τελευταία χρόνια η Μαριάντα Πιερίδη αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και ασχολήθηκε ενεργά με τη yoga, αποκτώντας πτυχίο yoga instructor. Την καλοκαιρινή σεζόν η 50χρονη και η οικογένειά της ζουν στην Τήνο όπου ο σεφ δραστηροποιείται στον χώρο της εστίασης. Μαριάντα και Δημήτρης έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του νησιού και ένα μπαρ στη Χώρα της Τήνου, στα οποία έχουν βάλει όλη την αγάπη και το μεράκι τους.

Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης έχουν το μοντέρνο σπίτι στη Γλυφάδα

Ένα γρήγορο scroll στο προφίλ της Μαριάντας Πιερίδη στο Instagram αρκεί για να ανακαλύψεις πολλά πλάνα από το σπίτι της στα νότια προάστια.

Η εντυπωσιακή κατοικία που στεγάζει την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού βρίσκεται στη Γλυφάδα και έχει μια πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση. Το άνετο σαλόνι με τα περίτεχνα βάζα και τους μεγάλους καθρέφτες είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

https://www.instagram.com/reel/Cs5rDH4g24a/

Τα φυτά εσωτερικού χώρου, η μεγάλη τηλεόραση και το στρώμα της yoga έχουν περίοπτη θέση στο σαλόνι.

https://www.instagram.com/p/B-HCd0EBwAE/

Ο καταπράσινος κήπος και τα μεγάλα μπαλκόνια είναι ιδανικά για barbeque με φίλους και για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

https://www.instagram.com/p/B-l1-SHBTDE/

Η κουζίνα σε τόνους του καφέ και του μπεζ είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα δωμάτια του ζευγαριού, με τον σεφ να «εισβάλει» συχνά και να δημιουργεί γευστικά πιάτα για την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/B917nY3A70l/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: ndp