4 τρόποι για να ανεβάσεις την αξία του σπιτιού σου χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία!

Ιωάννα Τζανή
4 τρόποι για να ανεβάσεις την αξία του σπιτιού σου χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία!

Μικρές αλλαγές που πραγματικά θα αποδώσουν!

Εάν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου προκειμένου να το κάνεις να φαίνεται πιο... ντελικάτο και ακριβό, έχε υπ' όψιν σου πως δε χρειάζεται να ξοδευτείς, παρά μόνο να λειτουργήσεις έξυπνα και στρατηγικά.

Υπάρχουν τρόποι να γλιτώσεις όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και ταυτόχρονα να κάνεις ριζικές αλλαγές στον χώρο σου, αρκεί να έχεις διάθεση και χρόνο!

krevati

5 εύκολοι τρόποι για να μετατρέψεις το σπίτι σου στην πιο cozy και ζεστή φωλίτσα!

Είτε θέλεις να δημιουργήσεις έναν χώρο όπου θα χαλαρώνεις κάθε στιγμή που βρίσκεσαι εκεί, είτε σκοπεύεις να πουλήσεις το σπίτι σου και θέλεις να ανεβάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο την αξία του, παρακάτω θα βρεις 5 οικονομικούς τρόπους για να πετύχεις τον σκοπό σου χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μία περιουσία!

Βάψε το μπάνιο σου σε γαλάζιους τόνους


https://www.instagram.com/p/CWN05NsraES/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιλογή των σωστών χρωμάτων μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά! Τα σπίτια που έχουν γαλάζιους τοίχους ή πλακάκια στο μπάνιο τους, ανεβάζουν αυτόματα την αξία τους όταν πρόκειται να πουληθούν. Αυτή η απόχρωση συμβάλλει στη χαλάρωση και την ηρεμία, επομένως είτε βάψεις μόνη σου το μπάνιο είτε προσλάβεις έναν επαγγελματία, η ενίσχυση της αξίας του σπιτιού εάν επιλέξεις έναν απαλό τόνο του μπλε, θα υπερκαλύψει το κόστος.

Επίλεξε ουδέτερα χρώματα σε ολόκληρο το σπίτι

Εάν έχεις επιλέξει έντονα χρώματα στους τοίχους και τη διακόσμηση του σπιτιού σου, καλά θα κάνεις να τα αντικαταστήσεις με ουδέτερες και παλ αποχρώσεις, καθώς αυτό θα ενισχύσει την αξία μεταπώλησής του. Τα ουδέτερα χρώματα, όπως οι αποχρώσεις του λευκού ή του ανοιχτού γκρι, τείνουν να είναι μια πιο ασφαλής επιλογή και επιτρέπουν στους πιθανούς αγοραστές να δουν τις δυνατότητες του χώρου, σε αντίθεση με τα έντονα χρώματα που τις περισσότερες φορές αποσπούν την προσοχή. Έχε υπ' όψιν σου ότι αυτή η κίνηση μπορεί να αυξήσει την αξία του σπιτιού σας κατά τουλάχιστον 5%!



Τοποθέτησε στην κουζίνα και το μπάνιο σου βρύση με αισθητήρες αφής

Τα σπίτια που αναφέρουν βρύση με αισθητήρα αφής στην αγγελία τους, πωλούνται 0,6% περισσότερο από παρόμοια σπίτια που δε διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό υψηλής τεχνολογίας. Οι σημερινοί αγοραστές σπιτιών είναι πρόθυμοι να πληρώσουν λίγο παραπάνω για λεπτομέρειες που διατηρούν το σπίτι τους υγιές και χωρίς μικρόβια, ενώ, ακόμα και αν δε σκοπεύεις να πουλήσεις το σπίτι σου, αυτή η επιλογή θα το κάνει να δείχνει πιο σύγχρονο και θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο σου.

Απαλλαξου από τα αντικείμενα που δε χρειάζεσαι

Όταν ένα σπίτι είναι ακατάστατο και υπερφορτωμένο, μοιάζει πάντα πιο μικρό και χαοτικό. Γι' αυτό βάλε ως προτεραιότητα να πετάξεις, να χαρίσεις ή να πουλήσεις τα αντικείμενα που δε χρειάζεσαι και να οργανώσεις τον χώρο σου, ώστε να το κάνεις να φαίνεται - και να είναι - πιο διαχειρίσιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: