Το υλικό που θα κάνει gourmet το τοστ σου για να μην είναι ποτέ ξανά βαρετό

Το υλικό που θα κάνει gourmet το τοστ σου για να μην είναι ποτέ ξανά βαρετό

Ο πιο ανατρεπτικός συνδυασμός που θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου.

Δεν είναι λίγες οι ημέρες τις οποίες διαθέτουμε ελάχιστο χρόνο για μαγειρική με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε comfort food. Τα εύκολα/γρήγορα γεύματα μας «λύνουν τα χέρια» και μας κρατούν χορτάτες για τις επόμενες ώρες.

Ένα από τα πιο γευστικά και μοναδικά αγαπημένα σνακ είναι το τραγανό τοστ με τυρί. Μπορείς να προσθέσεις πολλά υλικά για να το εμπλουτίσεις όπως γαλοπούλα, αυγό, ντομάτα, μαρούλι και φυσικά σως της επιλογής σου.

Σύμφωνα με το Insider, η Chrissy Teigen προσθέτει παρμεζάνα και jalapenos στo grilled cheese τοστ της ενώ η Martha Stewart χρησιμοποιεί μαγιονέζα αντί βούτυρο στο εξωτερικό του ψωμιού για να το κάνει πιο γευστικό.

Η συνταγή της Hailey Bieber για το pizza τοστ θα γίνει η νέα σου εμμονή

Το «μυστικό» υλικό που θα απογειώσει το τοστ σου

Εάν βαρέθηκες το κλασικό τοστ και αναζητάς το υλικό που θα το μετατρέψει στο πιο gourmet σνακ, σου έχουμε τη λύση. Το φυστικοβούτυρο είναι το «μυστικό» συστατικό που αξίζει να προσθέσεις στο σάντουιτς ή το τοστ σου για να απογειώσεις στο λεπτό τη γεύση του.

Πριν ψήσεις το τοστ, άπλωσε ένα παχύ στρώμα φυστικοβούτυρου (το απλό ή το crunchy). Προαιρετικά μπορείς να προσθέσεις μπανάνα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό της αρεσκείας σου.

https://www.instagram.com/p/CdTgpq6sFu9

Το φυστικοβούτυρο είναι ένα από τα πρωτεϊνικά τρόφιμα που περιέχουν περίπου 2 γραμμάρια φυτικών ινών ανά μερίδα (2 κουταλιές της σούπας). Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε καλά λιπαρά, φυτικές ίνες και βιοτίνη.

Παρά τα θρεπτικά του οφέλη, το φυστικοβούτυρο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και θερμίδες. Μόνο δύο κουταλιές της σούπας παρέχουν τουλάχιστον το ένα τέταρτο της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης λίπους γι' αυτό η κατανάλωσή του πρέπει να γίνεται με μέτρο.

Πηγή κεντρικής: suhadiw2