From Frizzy to Smooth για 72 ώρες

Κατερίνα Ευαγγελινού
From Frizzy to Smooth για 72 ώρες

Μία σειρά περιποίησης έκανε τα μαλλιά μου πιο smooth από ποτέ

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το αιώνιο άγχος των γυναικών! Αυτό που μας ταλαιπωρεί ακόμα περισσότερο τους φθινοπωρινούς μήνες και δε μας αφήνει να είμαστε περιποιημένες στην καθημερινότητα μας, αλλά και σε σημαντικές περιστάσεις.

Απ´ ότι κατάλαβες θα σου μιλήσω για το φριζάρισμα των μαλλιών και φυσικά είμαι εδώ για να σου δώσω και τη λύση. Γιατί πάντα πίσω από ένα προβληματισμό υπάρχει η λύση και με τα σωστά προϊόντα θα απαλλαγείς για πάντα από τα φριζαρισμένα μαλλιά.

Έχω να σου πω ότι δε χρειάζεται να επισκεφτείς κάποιον hair expert γιατί θα γίνεις εσύ η ίδια η καλύτερη hair expert του εαυτού σου αφού πρώτα διαβάσεις τη δική μου εμπειρία και ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου προτείνω. Άλλωστε όλες μας επιθυμούμε να έχουμε όμορφα, λεία, λαμπερά μαλλιά που πάνω απ´ όλα δε φριζάρουν.

Πιστεύω πως όταν τα μαλλιά μας είναι περιποιημένα και υγιή μας χαρίζουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τα καλά νέα είναι ότι όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου μπορείς να έχεις μαλλιά που δε φριζάρουν και να απολαμβάνεις την εμπειρία και την ποιότητα των κομμωτηρίων στο σπίτι. Όπως έκανα εγώ και είδα εντυπωσιακά αποτελέσματα με τον σωστό «σύμμαχο»...

tresemme evaggelinou keratin hair challenge 2

Το TRESemmé δημιούργησε τη σειρά Keratin Smooth ώστε να μπορούμε να μετατραπούμε όλες μας σε pros και να έχουμε λαμπερά και λεία μαλλιά. Ακόμα και εσύ που είσαι πολυάσχολη και δεν έχεις πολύ χρόνο μπορείς να αποκτήσεις μόνη σου το επαγγελματικό αποτέλεσμα Keratin Smooth και το πιο σημαντικό είναι ότι διαρκεί για τρεις ολόκληρες ημέρες.

Εγώ έκανα το Hair Challenge των 72 ωρών και εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησα το Shampoo, το Conditioner και την Deep Smoothing Mask από τη σειρά Keratin Smooth. Αυτό που προσπαθώ πάντα να κάνω, εκτός από την σωστή επιλογή των προϊόντων, είναι να λούζομαι σωστά. Ένα απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής χωρίς να το τρίβω, βοηθάει να μην φριζάρει η τρίχα.

tresemme evaggelinou keratin hair challenge 1

Στη συνέχεια, δεν ξεχνάω ποτέ να χρησιμοποιώ το Keratin Smooth oil για λαμπερά και λεία μαλλιά με Κερατίνη. Τέλος, αφήνω τα μαλλιά μου όσο γίνεται να στεγνώσουν φυσικά και πριν χρησιμοποιήσω το σίδερο μαλλιών, τα ψέκαζω με το Heat Protect Spray που τα προστατεύει από τη θερμότητα και μειώνει το φριζάρισμα. Όλα τα προϊόντα από τη σειρά Keratin Smooth περιέχουν εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική.

tresemme evaggelinou keratin hair challenge 3

Να είσαι σίγουρη ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα έχεις λαμπερά, λεία μαλλιά χωρίς καθόλου φριζάρισμα και θα το έχεις πετύχει μόνη σου χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα που δημιούργησε το TRESemmé.

Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!

Περιμένω τις εντυπώσεις σου και τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram

https://www.instagram.com/katherinevangelinou/