Πώς να αποκτήσεις απαλά και λεία μαλλιά!

Δέσποινα Καμπούρη
Πώς να αποκτήσεις απαλά και λεία μαλλιά!

Υπάρχει μία σειρά που σου χαρίζει τα μαλλιά που πάντα ήθελες…

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ τυχερή! Γιατί καθημερινά λαμβάνω πολλά και διαφορετικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Και δε σας κρύβω ότι θέλω όλα να τα δοκιμάζω για να έχω προσωπική άποψη.

Η πρώτη φορά που δοκίμασα τη σειρά TRESemmé Keratin Smooth ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο που ταξίδεψα στη Νέα Υόρκη για το New York Fashion Week. Το TRESemmé είναι ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών και styling επαγγελματικών προδιαγραφών. Βρίσκεται χρόνια στην Αμερική και είναι επίσημος συνεργάτης στα backstage της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για περισσότερα από 10 χρόνια.

Δε μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με καλλυντικά προϊόντα για τα μαλλιά! Από το πρώτο λούσιμο ένιωσα μία φοβερή απαλότητα στα μαλλιά μου! Το άρωμα δε, είναι κάτι το απερίγραπτο.

kampouri tresemme keratin hair challenge 3


Σειρά Keratin Smooth με Κερατίνη και έλαιο Marula για απαλά και λεία μαλλιά

Και πάμε τώρα στο κυρίως θέμα! Υπάρχει γυναίκα στη γη που δεν θέλει να έχει όμορφα, λαμπερά, λεία μαλλιά που δε φριζάρουν, χωρίς να χρειάζεται να πάει στο κομμωτήριο; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Και δε σηκώνω κουβέντα. Όλες μας θα θέλαμε τον προσωπικό μας κομμωτή στο σπίτι για να μας περιποιείται, αν μπορούσαμε! Dream on… Ή μήπως όχι;

Άκου με λοιπόν προσεκτικά: Το TRESemmé Keratin Smooth φέρνει στο προσκήνιο την καινοτομία που λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά, προσφέροντας τους έως και 72 ώρες ελέγχο κατά του φριζαρίσματος. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική, τα προϊόντα της σειράς Keratin Smooth σου χαρίζουν λεία και λαμπερά μαλλιά. Η σειρά αυτή είναι ολοκληρωμένη και αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών για το καθημερινό σου λούσιμο, μάσκα μαλλιών για θεραπεία της τρίχας προσφέροντας λάμψη και το λάδι για τις «ατίθασες» άκρες των μαλλιών σου.

Προστασία από την θερμότητα μέχρι και 230 βαθμούς

Και δεν τελειώνει εδώ! Γιατί πολύ απλά, η σειρά Keratin Smooth δεν λειαίνει μόνο τα μαλλιά σου, αλλά τα προστατεύει κιόλας από τη θερμότητα και από τις επιπτώσεις του στεγνώματος και του styling χαρίζοντάς τους τους λάμψη! Tο σπρέι κατά της θερμότητας Keratin Smooth με Κερατίνη δίνει στο χτένισμά σου λάμψη και έλεγχο από το φριζάρισμα για έως 72 ώρες.

kampouri tresemme keratin hair challenge 5


Και το μαγικό λαδάκι για τις άκρες

Αν θες να ελέγξεις τα ατίθασα μαλλιά σου, αν ψάχνεις το προϊόν που θα μαλακώσει και θα τιθασεύσει το φριζάρισμά σου, σου έχω τη λύση! Είναι εδώ! το TRESemme Keratin Smooth λάδι μαλλιών θα σου χαρίσει 5 οφέλη απαλότητας σε ένα μόνο σύστημα για μαλλιά μεταξένια απαλά αλλά με φυσική κίνηση. Το σύστημα αντιστέκεται στο φριζάρισμα, απομακρύνει τους κόμπους, ενισχύει τη λάμψη, προσθέτει απαλότητα και τιθασεύει.

kampouri tresemme keratin hair challenge


Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!