Eclectic Living: το concept που ήρθε να αναβαθμίσει την έννοια της premium φιλοξενίας

Νέλλη Καλαμαρά
Eclectic Living: το concept που ήρθε να αναβαθμίσει την έννοια της premium φιλοξενίας

Το νέο villa concept του Angsana Corfu Resort & Spa αλλάζει τα δεδομένα της πολυτελούς φιλοξενίας στην Κέρκυρα, και όχι μόνο, χάρη στις αυθεντικές εμπειρίες που προσφέρουν οι 37 βίλες του resort.

 

Sound healing με θέα τη θάλασσα, ζωγραφική παραδοσιακών κεραμικών ή γευσιγνωσία ελαιόλαδου, live cooking με τοπικά υλικά ή μήπως workshop για τη δημιουργία organic καλλυντικών; Και όλα τα παραπάνω δίπλα στην ιδιωτική πισίνα μίας private βίλας με θέα το Ιόνιο και μέσα σε ένα καταπράσινο και ολάνθιστο σκηνικό. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Angsana.jpg

Το Angsana Corfu Resort & Spa, το πρώτο και μοναδικό resort του κορυφαίου ασιατικού ομίλου Banyan Tree εντός ελληνικού εδάφους, άνοιξε τις πόρτες του μόλις το 2021, πάνω σε μία κατάφυτη πλαγιά που φτάνει μέχρι τη θάλασσα στις Μπενίτσες της Κέρκυρας. Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας να αναβαθμίσει περαιτέρω το ήδη εξαιρετικό ελληνικό τουριστικό προϊόν και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του εκλεκτικού κοινού του, το πανέμορφο resort μας συστήνει φέτος στο concept του Villa Eclectic Living, με υπηρεσίες και προνόμια που συναρπάζουν ακόμη και τους πιο κοσμογυρισμένους επισκέπτες και απευθύνονται αποκλειστικά σε όσους επιλέγουν μία από τις 37 μαγευτικές βίλες του για τις διακοπές τους.

Διάσημες γαστρονομικές υπογραφές και συναρπαστικά νέα για τα ξενοδοχεία της MarBella Collection

angsana.jpg

Οι βίλες, που βρίσκονται διάσπαρτες μέσα στην κατάφυτη πλαγιά, προσφέρουν έναν ιδιωτικό «μικρόκοσμο» για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες, που αποζητούν απόλυτη ιδιωτικότητα και exclusive υπηρεσίες, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να μπορούν να απολαμβάνουν και όλα τα facilities ενός πολυτελούς resort. Χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες, ξεκινώντας από εκείνες των 100m2 με μία κρεβατοκάμαρα και ιδιωτική πισίνα, περνώντας σε αυτές με δύο υπνοδωμάτια -10 εκ των οποίων και με θερμαινόμενη πισίνα- και καταλήγοντας στο crown jewel, τη βίλα των 327m2 με τέσσερις κρεβατοκάμαρες, με όλες να μοιράζονται την προφανή αγάπη για την κομψότητα και την πολυτέλεια που αποθεώνουν την έννοια των tailor-made διακοπών.

Η Πάρος αποκτά το δικό της Matsuhisa μέσα στο νέο ξενοδοχείο Avant Mar

angsana2.jpg

Έργα τέχνης εμπνευσμένα από την ετρουσκική τέχνη, χειροποίητα έπιπλα, θεϊκά κρεββάτια, μπάνια που χαρίζουν μία ολοκληρωμένη wellness εμπειρία και ένα απόλυτα smooth mix n match ιταλικής φινέτσας και ασιατικής αισθητικής παντρεύονται με «κινηματογραφικά» patios με ιδιωτικές πισίνες, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, complimentary mini bars και όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που κάνουν πραγματικότητα μία εξωπραγματική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης.

angsana3.jpg

Απλώς ενδεικτικά να αναφέρω, στο πλαίσιο που -όπως ξέρεις πάντα πρεσβεύω- πως είναι οι πιο μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την πιο μεγάλη διαφορά, το ονειρεμένο turn down service, που εκτός από όλα εκείνα που περιμένεις, όπως γλυκό treat στο μαξιλάρι σου, τη ρόμπα διπλωμένη στο κρεβάτι σου κλπ, σου αφήνει ειδικό ρεσώ με αρωματικά έλαια με το signature άρωμα του ξενοδοχείου, ώστε να εξασφαλίσει την απόλυτη χαλάρωσή σου και τα πιο γλυκά όνειρα για τον ύπνο σου. Στο ίδιο κλίμα, οι τσάντες παραλίας ή πισίνας σε δύο μεγέθη, το απόλυτα ολοκληρωμένο beauty & essentials kit που σε περιμένει στα εντυπωσιακά μπάνια μέσα στο signature νεσεσέρ, τα high-end bluetooth speakers, οι υπερμεγέθεις walk-in closets και οι huge free-standing μπανιέρες είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία εκείνα που σε κάνουν να νιώσεις απευθείας πως εδώ θα σε φροντίσουν όπως σου αξίζει.

angsana5.jpg

Πέρα όμως από όλα τα παραπάνω, οι ένοικοι των βιλών απολαμβάνουν αυτόματα και όλα τα προνόμια του Eclectic Living by Angsana Corfu, το οποίο μεταφράζεται σε 24ώρη πρόσβαση στο Eclectic Living Host Team για οποιαδήποτε επιθυμία μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, την ξεχωριστή αίθουσα πρωινού με τις a la carte γευστικές προτάσεις, τη δυνατότητα να έχουν private chef και butler, αλλά και την ευκαιρία να ζήσουν μία απόλυτα προσωποποιημένη in-villa γαστρονομική εμπειρία από τον ίδιο τον Executive Chef του ξενοδοχείου, τον καταξιωμένο σεφ Τάσο Ανδριώτη, που θα τους μυήσεις σε τοπικές γεύσεις και υλικά, αλλά θα τους προσκαλέσει να συμμετάσχουν εάν θέλουν στην όλη διαδικασία.

V-Lounge-1.jpg

Η διαμονή στις βίλες συνοδεύεται επίσης και από exclusive πρόσβαση στο V Lounge, έναν πανέμορφο χώρο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα γεμάτο με coffee table books από κορυφαίους εκδοτικούς οίκους, όπως Assouline, Phaidon, Taschen κλπ, διεθνή τύπο και περιοδικά, αλλά και επιλογή από διαλεχτά snacks, αλμυρά και γλυκά καθώς και ποτά, για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

https://www.instagram.com/p/CrdHPdYojPq

Παράλληλα με τις in-villa εμπειρίες του Eclectic Living, εννοείται πως οι φιλοξενούμενοι έχουν πρόσβαση σε όλα τα facilities του ξενοδοχείου, όπως την άκρως εντυπωσιακή πισίνα που θαρρείς πως είναι ένα με τον ουρανό και τη θάλασσα του Ιονίου, το τεράστιο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, τα διάφορα εστιατόρια και bar, συμπεριλαμβανομένου και του ολοκαίνουριου ασιατικού Oribu (στα ιαπωνικά σημαίνει «ελιά») που αναμένεται να γίνει talk-of-the-town τη σεζόν που μας έρχεται.

angsana1.jpg

Στα must-visit φυσικά και δεν μπορούμε να αφήσουμε εκτός το ονειρεμένο spa με τα δωμάτια θεραπείας που βλέπουν στη θάλασσα, την τεράστια εσωτερική πισίνα, τα προσεγμένα facilities, αλλά και τις signature θεραπείες και πρωτόκολλα που εγγυώνται την απόλυτη leisure & wellness εμπειρία με την υπογραφή του διάσημου ασιατικού ομίλου. Κάπου εδώ να πούμε πως οι θεραπευτές του resort έχουν εκπαιδευτεί στην Ασία ειδικά για να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες αντάξιες του ονόματος Banyan Tree στη χώρα μας.

angsana6.jpg

Όμως οι δυνατότητες δεν σταματούν εδώ, αφού υπάρχουν πολλές ακόμη, και άκρως διαδραστικές και ενδιαφέρουσες, δυνατότητες εντός, αλλά και εκτός, των πυλών του πολυτελούς resort, όπως οι συνεδρίες διαλογισμού ή sound healing με θέα στη θάλασσα, το ειδικό kids' programme με τις απίθανες εγκαταστάσεις,

angsana10.jpg

η ζωγραφική πάνω σε παραδοσιακά κερκυραϊκά κεραμικά (στη φωτογραφία βλέπεις έναν «μπότη» -το παραδοσιακό κερκυραϊκό κανάτι που σπάνε το Πάσχα- φιλοτεχνημένο από την υπογράφουσα!), τα workshops για παρασκευή μεσογειακών organic καλλυντικών, τα masterclasses και τα tastings cocktail με Lazaris Kumquat, η γευσιγνωσία ελαιόλαδου από την Olithea, αλλά και το hiking στα καταπράσινα βουνά και τους λόφους της τριγύρω περιοχής με τους μικρούς κρυμμένους φυσικούς θησαυρούς που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Το Angsana Corfu μάλιστα φιγουράρει υπερήφανα στη δεύτερη θέση μεταξύ των 10 ελληνικών resort που κατόρθωσαν να μπουν στην περίφημη λίστα των Star 2023 του Ταξιδιωτικού Οδηγού του περιοδικού Forbes.

Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.