Χάσε τα περιττά κιλά με αυτά τα 8 ροφήματα «λιποδιαλύτες»!

Χάσε τα περιττά κιλά με αυτά τα 8 ροφήματα «λιποδιαλύτες»!

Ήρθε η ώρα να αδυνατίσεις πίνοντας καθημερινά αυτά τα ροφήματα!

Θες να χάσεις 3 κιλά καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει απειλητικά. Αν το καλοσκεφτείς, σε δύο εβδομάδες έχουμε Πάσχα και σε 1,5 μήνα περίπου θα βρισκόμαστες στις παραλίες. Άρα, το μπικίνι βγαίνει από το συρτάρι λίαν συντόμως και η κοιλίτσα πρέπει να ξεφουσκώσει. Ήταν πολλά τα burgers φέτος το χειμώνα, το ξέρουμε και εμείς.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια ροφήματα πρέπει να πίνεις σε καθημερινή βάση για να ξεφουσκώσεις και να αδυνατίσεις. Αυτό κυρίως.


1. Πράσινο τσάι: Όλοι οι διαιτολόγοι το προσθέτουν στα διαιτολόγια των πελατών τους (γιατί άραγε;). Φρόντιζε να καταναλώνεις αρκετές κούπες μέσα στην ημέρα καθώς θα σε βοηθήσει να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου.


2. Τσάι με τζίντζερ: Αν αγαπάς το τζίντζερ, μόλις βρήκες το ρόφημα που θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις. Πίνοντάς μία κούπα μισή ώρα πριν από τα γεύματά σου θα παρατηρήσεις πως η όρεξή σου θα μειωθεί σημαντικά.


3. Λουίζα: Το βότανο αυτό θα σε βοηθήσει να κάψεις το περιττό λίπος και να ρυθμίσεις τον μεταβολισμό σου. Με τρεις κούπες την ημέρα θα καταφέρεις να κοντρολάρεις και τις κρίσεις... λιγούρας! Τι μπελάς και αυτές οι λιγούρες;


4. Φυσικός χυμός γκρέιπφρουτ ή ανανά: Πλούσιοι σε βιταμίνες, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού σου και βοηθούν στην πέψη. Προτίμησέ τους όταν βγαίνεις έξω. No alcohol, please!


5. Μέντα: Το βότανο αυτό προκαλεί διούρηση και βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας. Βράσε νερό και έπειτα ρίξε μέσα στο φλιτζάνι σου 1 κ.γ μέντα. Κατανάλωσε τρία ποτήρια μέσα στην ημέρα.


6. Φασκόμηλο: Βράσε νερό και πρόσθεσε μια χούφτα φασκόμηλο. Πίνε τέσσερα φλιτζάνια την ημέρα και επωφελήσου από την λιποδιαλυτική του δράση.


7. Κανέλα, μέλι και λεμόνι: Τα τρία αυτά υλικά σε συνδυασμό κάνουν θαύματα. Η κανέλα θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις το πρήξιμο, ενώ το λεμόνι θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σου. Ρίξε στην κούπα σου ζεστό νερό και τα τρία υλικά και... καλή απόλαυση.


8. Μαϊντανός: Μπορεί να έχεις συνηθίσει να τον απολαμβάνεις στα φαγητά σου, όμως ήρθε η ώρα να τον καταναλώσεις με διαφορετικό τρόπο. Το αφέψημα μαϊντανού μειώνει την όρεξη και βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Βράσε νερό, ρίξε μέσα μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό και άφησέ το για περίπου ένα τέταρτο. Έπειτα σούρωσε, πρόσθεσε λίγες σταγόνες λεμονιού και κατανάλωσέ το!

Δες και αυτό:

Ποιες είναι οι ιδανικές μέρες για να ξεκινήσεις δίαιτα;